Atpakaļ uz nra.lv

Linda Mūrniece: Izpatikt vajag tikai pašai sev!

tautaruna.lv 17.augusts 2018, 11:06
 
f64
Bijusī politiķe un iekšlietu sistēmas darbiniece Linda Mūrniece dalījusies ar atziņām pārmaiņu laikā – izpatikt vajag tikai sev!

Linda Mūrniece atceras, ka pirmo reizi, kad nogrieza un nokrāsoja matus, saņēma skarbu kritiku no toreizējā partnera - šādas pārmaiņas neesot bijušas viņam tīkamas. Mūrniece to, protams, ņēma pie sirds un izjuta vilšanos, jo pati par pārmaiņām bijusi priecīga.

“Tomēr vēlme tobrīd izpatikt bija lielāka. Jā, arī lielām un stiprām meitenēm dažkārt nepietiek spēka pateikt - "es gribu tā un ne citādi". Ataudzēju matus, atkal tos krāsoju blondus, jutos kā kurā brīdī, pārsvarā - labi, jo ne jau matu garumā un krāsā laime. Tomēr sajūtās gan laime ir pavisam noteikti. Ik pa laikam atcerējos vilšanos un to, ka gribu sevi pavisam īstu. Tādu, kādu sevi pazīstu,” atminas bijusī politiķe.

“Izpatīkot kādam citam, dažkārt pietrūkst laika patikt sev,” pēc kāda laika secinājusi Mūrniece un atklāj, ka nokrāsojusi un nogriezusi matus. Meita jauno krāsu esot nosaukusi par sirmu, bet Mūrniece atgādina, ka viņai patīk pelēkais tonis.

Nesen vēstīts, ka bijusī politiķe papildinājusi vienu no saviem tetovējumiem.

Linda Mūrniece agrāk strādājusi iekšlietu sistēmā, tad partijās “Jaunais laiks” un “Vienotība”. Savulaik precējusies ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, bet 2017.gadā laulību izšķīra. Tagad Mūrniece saimnieko restorānā “Mazais Otto”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:19

Jaunākās diskusijas