Atpakaļ uz nra.lv

Vējonis iet Putina pēdās? Kamēr visi mirkst lietū, prezidents bauda ērtības

tautaruna.lv 13.augusts 2018, 14:46
 
F64
Vēl svaigā atmiņā fotogrāfija, kurā Krievijas prezidents Vladimirs Putins patvēries zem lietussarga, kamēr pārējie mirkst lietū, kad ļoti līdzīgs kadrs fiksēts tepat Likteņdārza 10.gadu atzīmēšanas pasākumā.
Kamēr visi sēž lietusmēteļos, kāda kundze Raimondam Vējonim tur lietussargu.

Proti, kamēr visi - tostarp premjers Māris Kučinskis un eksprezidents Valdis Zatlers - sēž lietusmēteļos, kāda kundze (?!) Valsts prezidentam Raimondam Vējonim tur lietussargu. Zīmīgi, ka Vējonis ir arī vienīgais, kurš fotogrāfijā smaida.

F64

Fotogrāfija atgādina jau minēto kadru no Pasaules kausa futbolā finālā, kad Putins stāvēja zem lietussarga, kamēr Francijas un Horvātijas prezidenti mirka lietū.

Reuters / Scanpix

Likteņdārza pasākumā pieredzētais guvis uzmanību arī sociālajos tīklos, kur iedzīvotāji dalās pārdomās par redzēto. Vieniem šķiet, ka Vējonis saaudzē dabu, izvairoties no politlēna mētelīša, bet citiem aizdomas, ka lietussargu varbūt turējis vīrietis, kuram krāsoti nagi.

''Forši nosēsties pirmajā rindā un izlikt pārējiem priekšā lielu lietussargu,'' tvīto kāds Mārtiņš.

Visbeidzot, Vējonis ticis pielīdzināts karalienei Elizabetei.

Kā zināms, atzīmējot 10 gadus, kopš uzsākts Likteņdārza projekts, 11.augustā notika koncerts “Latvijas Likteņdārzs. Atklāšana”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas