Atpakaļ uz nra.lv

Valters Frīdenbergs gada laikā zaudēja 4 mīļus cilvēkus

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 27.jūlijs 2018, 15:00
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Sarunā ar žurnāla "Santa" žurnālisti Lauru Dumberi Valters Frīdenbergs pastāsta par smago zaudējumu, kad gada laikā mūžībā aizgāja četri Valteram tuvi cilvēki.

Intervijā žurnālā "Santa" Valters atzīst, ka vecvecāki ir bijuši kā mīloši vecāki un ar viņu piemēru viņš dzīvo arī tagad, kad viņi ir jau aizsaulē. Kā iepriekš ziņots, Frīdenbergs uzaudzis bez vecākiem, uzturot ar viņiem minimālu kontaktu.

Man bija divdesmit trīs gadi, un pēc šī zaudējumu gada es sāku sirmot

Diemžēl 30 gadus vecais mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs abus vecvecākus zaudēja viena gada laikā. "Jā, kopā ar Mārtiņu Freimani un otru manu tuvu draugu Kristapu Streiču. Viss četrinieks. Man bija divdesmit trīs gadi, un pēc šī zaudējumu gada es sāku sirmot. Tagad man vairs nemaz nav matu. Ar interesi gaidu, kas līdīs laukā - melni, sirmi, varbūt rudi? Pēc ķīmijas varot sagaidīt visādus brīnumus," ar nelielu pašironiju saka mūziķis.

Pazīstamā latviešu režisora Jāņa Streiča dēls Kristaps Streičs 40 gadus vecumā mira deltaplāna negadījumā Daugavpils novadā 2010. gada oktobrī, kur tas iekrita koku galotnēs. Režisors Kristaps Streičs tās pašas dienas vakarā slimnīcā mira.

Savukārt mūziķis, grupas "Tumsa" vokālists, Mārtiņš Freimanis mūžībā aizgāja 2011. gada janvārī no vispārējas organisma intoksikācijas, kuras galvenais cēlonis bija akūts toksiskais hepatīts.

Valters Frīdenbergs tagad jau apmēram divus mēnešus atgriezies Latvijā pēc pārbaužu veikšanas un ķīmijterapijas klīnikā Vācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:49

Jaunākās diskusijas