Atpakaļ uz nra.lv

Kembridžas hercogiene Keita pastāsta, kā pēc trīs bērniem atgūt lielisku figūru

tautaruna.lv 25.jūlijs 2018, 22:14
 
PA Wire/PA Images/ SCANPIX
Nav noslēpums, ka ne viena vien jaunā māmiņa pēc bērna piedzimšanas nopūlas, lai izskatītos tik pat labi, vai pat labāk nekā pirms grūtniecības. Izrādās, ka beidzot izdevies arī noskaidrot, kā pēc 3 bērnu laišanas pasaulē satriecošu figūru atguvusi Kembridžas hercogiene Keita Midltone.
Tiem, kuri domā, ka hercogiene ievēro stingras diētas, daudz sporto, vai lieto brīnmulīdzekļus, lai notievētu, nāksies vilties.

"The Sun" norāda, ka Kembridžas hercogiene Keita allaž izskatās nevainojami. Pat parādoties sabiedrībā dažas stundas pēc bērnu piedzimšanas viņa izskatījusies teju perfekti.

PA Wire/PA Images/ SCANPIX

Tiesa, tiem, kuri domā, ka hercogiene ievēro stingras diētas, daudz sporto, vai lieto brīnmulīdzekļus, lai notievētu, nāksies vilties. Veids, kā viņa pēc bērnu piedzimšanas zaudējusi liekos kilogramus ir gluži vienkāršs- viņa vien rotaļājoties un skrienot pakaļ saviem vecākajiem bērniem.

Ne reizi vien Lielbritānijas mediji norādījuši, ka princis Viljams un viņa sieva Keita saviem trim bērniem- Džordžam, Šarlotei un šī gada aprīlī dzimušajam Luisam- cenšas nodrošināt maksimāli vienkāršu bērnību, tāpēc nav nekas neierasts, ka lielāko daļu rūpju par saviem bērniem uzņemas pats karaliskais pāris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas