Atpakaļ uz nra.lv

"Viņa aizgāja no bēdām"; mirusi Kārļa Skrastiņa māte

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 10.jūlijs 2018, 12:48
 
AFP/Scanpix
Aizritējis jau gads, kopš nomira aviokatastrofā bojāgājušā hokejista Kārļa Skrastiņa mamma. Kārļa brālis izdevuma "Kas Jauns" žurnālistei Intai Mengišai atklāj, ka māte sešu gadu garumā tā arī nav spējusi pārvarēt sirdssāpes par dēla zaudējumu.
Pēdējos dzīves gados jau to vairs skaļi neteica - bija pārāk smagi runāt, sāpēja sirds.

Kārļa brālis atklāj, ka māte nomirusi savās mājās Dzērbenē, tā arī nespējot šo septiņu gadu laikā, kopš nomira dēls Kārlis, tikt pāri lielajam triecienam. Māte esot mocījusies nomāktībā un depresijā.

Tāpat sirdssāpes radīja arī tas, ka turpmākajos gados Kārļa atraitne Zane, kas dzīvo Amerikā, pārtrauca kontaktus, liedzot satikt mazmeitas Karolīnu, Laurēnu un Viviennu.

Kārļa mamma esot ļoti ilgojusies pēc mazbērniem.

"Pēdējos dzīves gados jau to vairs skaļi neteica - bija pārāk smagi runāt, sāpēja sirds. Mamma mājās uz glada sev priekšā bija izlikusi bērnu fotogrāfijas. Tās Zane bija atsūtījusi māsai Rutai, kas tad izlēma tās aizvest mammai, lai var mazmeitas apskatīt. Līdz pat pēdējam brīdim mamma cerēja vismaz uz apsveikuma kartīti no mazmeitiņām," atklāja Skrastiņa brālis, piebilsot, ka mamma nesagaidīja apsveikumu pat uz savu 77.dzimšanas dienu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas