Atpakaļ uz nra.lv

Ilona Balode atklāj nedzirdētas detaļas par viņas un Ūdrīša mīlasstāstu

tautaruna.lv 20.augusts 2018, 17:43
 
Ekrānšāviņš no video
2016.gada janvārī smagas traumas ceļu satiksmes negadījumā guva mūziķis Rolands Balodis-Ūdris. Vairāk nekā divus gadus pēc notikušā mūziķa sieva Ilona sarunā atklāj ne vien kā šobrīd rit ģimenes dzīve Ventspilī, bet arī to, kā abi reiz iepazinušies un iemīlējušies.
Laikā, kad Rolanda sieva Ilona ar sociālā tīkla facebook palīdzību meklē asistentu, kurš ikdienā varētu un spētu palīdēt mūziķim, kanāls "STV Pirmā" publicējis nelielu fragmentu no intervijas, kurā Ūdrīša mīļotā stāsta, kā reiz notikusi abu iepazīšanās.
Kā mēs satikāmies, tā sākām divbalsīgi runāt, dziedāt.
"Tu esi visu laiku gājis pa šo pasauli viens pats, un pēkšņi tu tā pamani, ka nāk iekšā viens tāds, ko tu nesaproti- kur tad tu biji tik ilgi aizgājis prom. Tas bija tik pašsaprotami, ka tur nebija jautājumu prom. Kā mēs satikāmies, tā sākām divbalsīgi runāt, dziedāt. Ūdrītis tajā laikā bija baigais džeks," intervijā raidījumam saka Ilona.
Izrādās, ka laikā, kad abi iepazinušies, tad Latvijā populārajam mūziķīm bijušas pat divas draudzenes, tomēr vien 30 minūtes pēc pirmās sarunas ar Ilonu, abas iepriekšējās dāmas esot atraidītas.
"Tad, kad tu satiec savu cilvēku, tad tas viss ir savādāk, nekā tu esi iedomājies pirms tam, kā tas varētu būt. Tas notiek dabiskāk viss," uzsver mūziķa sieva.
Jau vēstīts, ka pēc 2016.gada 17.janvārī notikušā negadījuma ļoti īsā laika posmā izdevās savākt līdzekļus mūziķa rehabilitācijai. Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka šobrīd Rolanda ģimene meklē cilvēku, kurš varētu ikdienā palīdzēt rūpēties par viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas