Atpakaļ uz nra.lv

Vanga atklājusi veiksmīgākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 20.februāris 2021, 10:44
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Šīs horoskopa zīmes ir apveltītas ar spēcīgu enerģiju kopš dzimšanas, un tās vienmēr nonāk veiksmes paspārnē, raksta "clutch.net.ua".
Bulgāru gaišreģe Vanga ir vairākkārt pieminējusi, ka ir tādas zodiaka zīmes, kas no visām pārējām atšķiras ar apbrīnojamu veiksmi. Šo zīmju pārstāvji mazāk slimo un dzīvo ilgāk, un tas viss, pateicoties viņu temperamentam.

Vanga vienmēr ir teikusi, ka Skorpioniem ir spēks, kas var likt citiem darīt kaut ko neparastu. Skorpioni vienmēr ir noslēpumainas, neaizsargātas, bet ļoti spītīgas personības, ar kurām ir ļoti grūti sazināties. Viņi nāks palīgā draugiem grūtos brīžos, un tikai izredzētajiem atver savu dvēseli. Attieksmē pret citiem viņi ir pat atriebīgi un mānīgi, un dažreiz ar viņiem ir grūti saprasties.

Lauvas, neskatoties uz daudzām grūtībām un sliktiem notikumiem, spēj sasniegt savus mērķus. Vanga vienmēr ieteikusi Lauvām aizmirst par savu "karalisko kroni" un nesteigties īstenot grandiozus plānus, drīzāk sākt visas lielās lietas ar maziem soļiem. Jebkurā gadījumā Lauvas cīnīsies līdz galam un uzvarēs.

Zivīm tiek dāvāts apbrīnojams dzīves optimisms, neticama veiksme un spēja patikt visiem. Pats interesantākais ir tas, ka Zivis to labi zina un izmanto šīs īpašības dzīvē, kas, kā likums, ir veltīta īstās laimes meklējumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:40

Jaunākās diskusijas