Atpakaļ uz nra.lv

"No līdzcilvēkiem 0 reakcijas!"; rīdzeniece pateicas autobusa šoferim par cilvēcīgumu

Lelde Veinberga 7.februāris 2020, 18:31
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Ar pozitīvu atsauksmi sociālajos tīklos par kādu no "Rīgas satiksmes" pasažieru autobusa šoferi dalījusies Inga, kura novērtējusi šofera cilvēcīgumu pret cilvēku, kuram bijusi nepieciešama palīdzība, lai iekļūt sabiedriskajā transportā.

"Pozitīva atsauksme. Paldies Rīgas satiksmes 18.trolejbusa šoferītim par CILVĒCĪGUMU! 6. februārī, ap pl.18:10, Mežciema pamatskolas pieturā, virzienā uz centru, savu iekāpšanu gaida sieviete ratiņkrēslā!

Piebrauc trolejbuss, attaisās pasažieru durvis, brīdi stāv atvērtas, no līdzcilvēkiem 0 reakcijas! Kad grasos piedāvāt savu palīdzību, izkāpj šoferis! Omulīgs vīrietis, labākajos gados (ap 60)! Pienāk pie sievietes ratiņkrēslā, sasveicinās! Uzsauc, ka sen nav satikta un apvaicājas, kā klājas!

Saka, ka palīdzēšot iebraukt trolejbusā, nolaižot platformu. Sieviete atbild: "Varbūt vienkārši iestum mani, pa vienkāršo, pāri apmalei, lai nav jākavē?!" Platforma nepadodas nolaišanai, kaut kas iesprūdis. No trolejbusā esošajiem pasažieriem jau tiek raidīti naidīgi acu skati ar zemtekstu "cik ilgi var čammāties". Platformas nolaišana un iestumšana aizņēma ~ 4 min. Vīrietis atbild: "Man nekur nav jāsteidzas, pārējie pagaidīs!"

Ar smaidu sejā paveic visu ieplānoto, novēl pārējiem pieturā esošajiem veiksmīgu vakaru un dodas uz savu vietu! Lūk to es novērtēju visaugstāk- cilvēcīgumu" saka Inga.

Ar sievietes ierakstu nepilnas diennakts laikā dalījušies vairāk nekā 1000 cilvēku.

Rīgā vienotā maršrutu tīklā tiek nodrošināta 8 tramvaju, 17 trolejbusu un 55 autobusu maršrutu satiksme, kā arī minibusu, ekspresbusu un nakts satiksmes kustība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:37

Jaunākās diskusijas