Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete pārsteigta par attieksmi Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā

Viktorija Gabrjuna 6.februāris 2020, 17:24
 
F64
Kāda sieviete raksta, ka devusies pēc palīdzības uz Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas traumpunktu, taču medicīnas personāla attieksme viņu pamatīgi pārsteigusi.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka slimnīcas darbinieki viņu aizsūtījuši mājās.

"Biju stresa situācijā, un sajaucu zāles (paņēmu dzīvokļa biedra zāles), domādama, ka nekas nebūs, aizgāju gulēt, pirms tam iedzerot lielu daudzumu ūdens. Naktī sākās blakusparādības, dreboņi, nervi raustījās, un žoklis vērās vaļā negribot. Devāmies uz Ventspils traumpunktu nervozi un ar cerību, kā arī ar zāļu nosaukumu rokās katram gadījumam, bet kas tur, mums pasaka, ka neko palīdzēt nevar un lai dzeru daudz ūdeni, pat nepaņemot manis sajaukto zāļu nosaukumu. Devāmies mājās.
No rīta blakusparādības nemazinājās, bet palielinājās. Sarunājām caur paziņām vizīti pie ārsta, kas zāles bija izrakstījis. Tajā pašā dienā devāmies pie ārsta, izrakstīja zāles (blakusparādību mazināšanai) un pats esot bijis šokā par tādu vienaldzību traumpunktā, jo situācija bija diezgan nopietna, ko arī sacījām medmāsām, kas bezrūpīgi klačoja reģIstratūras telpā. Lieki piebilst, ka ar atvērtu žokli un dreboņiem varēju palikt arī uz diezgan ilgu laiku pat uz mūžu. Tas ir normāli?" ar notikušo dalās sieviete.

Viņa uzsver, ka minētajā ārstniecības iestādē ar vienaldzību saskaras ne pirmo reizi.

"Esmu bieži saskārusies ar šādu vienaldzību šajā iestādē, ne vien tāpat ir tāds joks, ka nav jēga iet uz traumpunktu Ventspilī, jo nomirsi tāpat. Un šeit nav runa par traumām kā lūzumi vai šuves uzlikšana, to dara, bet citreiz tāpat ir jāgaida ļoti ilgu laiku. Bet kā ar citiem simptomiem. Pēc tā atgadījuma es kāju nesperu tur. Braucu uz citām tuvākajām slimnīcām vai piezvanu diennakts ārstam, kurš ir daudz reiz pretimnākošāks nekā Ventspilī vai paciešu sāpes, arī briesmīgas zobu sāpes. Līdz brīdim kad tikšu pie saviem ārstiem," piebilsts sieviete.

Tikmēr komentāros kāds piebilts, ka joks par nomiršanu ir attiecināms arī uz citām slimnīcām Latvijā.

"Man liekas, ir pilna Latvija ar tādām slimnīcām, kur ir tāds sakāmvārds. Ja gribi nomirt, tad brauc uz Saldus-Ogres-Valmieras slimnīcām," teikts kādā komentārā.

Jau iepriekš ziņots par ārstu attieksmi pret pacientiem dažādās Latvijas medicīnas iestādēs.

Piemēram, kāda paciente vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā un pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas