Atpakaļ uz nra.lv

4 horoskopa zīmes, kurām Vanga paredzējusi pārmaiņas dzīvē vēl šogad

tautaruna.lv 15.septembris 2019, 14:12
 
Reuters/Scanpix/LETA
Ik pa laikam medijos parādās līdz šim nezināmi slavenās bulgāru gaišreģes Vangas pareģojumi, tostarp, nosauktas četras horoskopa zīmes, kurām Vanga esot solījusi pārmaiņas privātajā dzīvē vēl šogad, raksta "topnews.lv".
Tā Vērši šogad beidzot varēs realizēt sevi attiecībās. Brīvie Vērši satiks savu otru pusīti, bet attiecībās esošie iegūs mieru un harmoniju.

Dvīņiem šogad privātā dzīve kļūs par prioritāru sfēru. Dvīņiem Vanga iesaka soli pa solim risināt problēmas un neatstāt visu nepabeigtu. Dvīņi iegūs harmoniju attiecībās ar otru pusīti.

Jaunavas iegūs daudz jaunu kontaktu, pateicoties spējai labi komunicēt ar cilvēkiem. Viena tikšanās solās būt liktenīga.

Ļoti aktīvs laiks līdz gada beigām būs arī Skorpioniem. Tiem Skorpioniem, kas vēl nav satikuši savu otro pusīti, uzspīdēs laime. Skorpioniem šis gads paliks atmiņā ar mīlas romāniem, iespējamu šķiršanos, bet galu galā Skorpioni atradīs savu laimi.

Jāpiebilst, ka Vanga ir viena no visu laiku populārākajām gaišreģēm pasaulē. Cilvēki joprojām ar lielu interesi lasa bulgāru gaišreģes teikto tā iemesla dēļ, ka daudzi no Vangas pareģojumiem pagātnē ir realizējušies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas