Atpakaļ uz nra.lv

Absurds Rīgā! Vīrieti neielaiž autobusā, jo viņš bija nosvīdis

tautaruna.lv 29.aprīlis 2019, 9:24
 
F64
Kāds vīrietis dalījies nepatīkamā pieredzē, mēģinot nokļūt no Rīgas mājās. Autobusa šoferis esot atteicies ielaist vīrieti transportā.

Kā stāsta pasažieris, autobusa vadītājs neesot ļāvis iekāpt viņam transportā netīra apģērba dēļ.

"No Ulbrokas pieturas ar autobusu Kākciems-Rīga devos uz Rīgu pie ārsta pēc analīzēm. Pēc tam tirgū iegādājos produktus un ar autobusu vakarpusē no Riepnieku ielas gribēju doties mājup. Diena bija ļoti karsta, un es biju nosvīdis.

Autobusā sēdēja tas pats šoferis, kurš bija no rīta. Viņš man atteica izsniegt biļeti, jo man esot netīrs apģērbs. Neesmu alkoholiķis. Arī drēbes nebija tādas, ka varētu nosmērēt sēdekli vai citu pasažieru drēbes. Neviens no pasažieriem nelika manīt, ka justu nepatīkamu smaku.

Pēc 20 minūtēm ar citu autobusu mierīgi devos uz mājām. Ne šim šoferim, ne pasažieriem nekādas pretenzijas neradās.

Vēlētos zināt, vai šoferis ir tiesīgs atteikt braucienu, ja 1) pasažieris nav lietojis alkoholu; 2) maksā biļetē norādīto cenu; 3) ja viņa drēbes nevar nosmērēt autobusa sēdekli vai citu braucēju drēbes; 4) ja viņa „smaku” sajūt tikai šoferis, bet ne pārējie pasažieri," raksta pasažieris.

Jāpiebilst, ka pasažieri ik pa laikam sūdzas par autobusa šoferu attieksmi. Piemēram, nesen tika vēstīts par to, kā autobusa šoferis Jelgavā paņirgājas par invalīdi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas