Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Imants Parādnieks Saeimas sēdes laikā izvēlas sev apģērbu

tautaruna.lv 27.marts 2019, 14:40
 
F64
Sociālajos tīklos publicēta fotogrāfija, kurā premjera padomnieks demogrāfijas jautājumos Imants Parādnieks "pieķerts" Saeimas Budžeta un finanšu komisijas sēdē, kurā tika skatīts valsts budžets, pievēršoties ārpus darba lietām.

Ar Parādnieka bildi sociālajos tīklos dalījies deputāts Aldis Gobzems.

"Šodien Saeimas Budžeta un finanšu komisijā tika skatīts valsts budžets. Vienotības koalīcija noraidīja visus priekšlikumus bērnu, daudzbērnu ģimeņu un demogrāfijas atbalstam.

Klātesošais premjera padomnieks demogrāfijas jautājumos Imants Parādnieks skatīja jaunāko vīriešu modi un nepateica ne vārda bērnu un demogrāfijas atbalstam, jo koalīcija balsoja pret bērniem un par prēmijām sev (par prēmijām nobalsoja, acis pat nepamirkšķinot)," raksta Gobzems.

Ekrānšāviņš no Facebook

Ekrānšāviņš no Facebook

Tikmēr komentāros cilvēki metušies ironizēt Parādnieku.

"Neko jūs nesaprotat. Džekam jābūt stilīgam, harēms jāpaplašina taču. Sapirksies, saģērbsies, ies meitās rūpēties par demogrāfiju. Jo #valstīvissirkārtībā," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šodien turpināja darbu pie 2019.gada valsts budžeta projektam iesniegto priekšlikumu izvērtēšanas.

Vakar komisija noslēdza darbu ar vairākiem likumprojektiem, kas saistīti ar šā gada budžetu, un opozīcijas iesniegtie priekšlikumi atbalstu komisijā neguva.

Komisija noraidīja Alda Gobzema, Jūlijas Stepaņenko, kā arī tā dēvēto "KPV LV" opozicionāru ierosinājumu grozījumiem Izglītības likumā, ka arī pirmsskolas pedagogu darba samaksa tiktu nodrošināta no valsts budžeta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas