Atpakaļ uz nra.lv

"Labvēlis" atklāj nepatīkamus faktus par vīrieti, kas uzsāka badastreiku pie MK

tautaruna.lv 28.februāris 2019, 14:30
 
F64
Kāds blogeris ar pseidonīmu Jānis Mākoņkalns sava bloga ierakstā "Kas stāv aiz "dzeltenajām vestēm""? raksta, ka Ainārs Kadišs, kas paziņoja, ka uzsāk badastreiku pie Ministra Kabineta, ir islāmticīgais.

Kā raksta blogeris, Kadiša pieteiktie iemesli badastreika uzsākšanai viņam no malas, šķita, gan cēli, gan reizē visai odiozi.

No vienas puses, dzeltenajā vestē tērptais aktīvists uzstāja uz to, ka valsts ir nelegāli no viņa piesavinājusies paprāvu naudas summu un atstājusi to bez iztikas līdzekļiem, no otras puses viņš aģitēja par nepieciešamību aizliegt „seksuālo izglītību skolā” un mainīt valsts „vērtību sistēmu”.

Taču, kā raksta bloderis, atsaucoties uz LTV, Aināra apvainojumi Latvijas valstij bija nepatiesi. Izrādījās, ka īstenībā, nevis valsts bija apzagusi Aināru, bet drīzāk pats „taisnības cīnītājs” bija apzadzis valsti, nesamaksājot tai nodokļus apmēram 9 000 eiro apmērā par pārdotu nekustamo īpašumu.

Spriežot pēc nodokļos maksājamās summas, pārdotā īpašuma vērtība varēja būt ap 90 000 eiro (ja pieņemam, ka nodoklis bija +/- 10% apmērā no pamatsummas). Tātad Kadiša tēze par to, ka viņš valsts ļaunprātības dēļ ir atstāts bez iztikas līdzekļiem, ir maigi izsakoties aplama. Turklāt kā norāda LTV žurnālisti, par spīti „bēdīgajai” finansiālajai situācijai, VID terorizētais Kadišs ir turpinājis nodarboties ar savu hobiju - ceļošanu uz eksotiskām zemēm.

"Ir vērts atzīmēt, ka abi Kadiša ceļojumu galamērķi, visticamāk, nav tikuši izvēlēti tāpat vien. Redziet, latvju bāleliņš Kadišs ir islāmists un ļoti kritiski noskaņots pret Rietumu civilizāciju un tās vērtībām. No šīs nostājas arī izriet Aināra otrs ultimāts valstij - „mainīt vērtību sistēmu un pārtraukt dzimumaudzināšanu skolās”.

Starp citu, iespējams, tieši pieņemtā islāma ticība reiz kalpoja par iemeslu tam, ka Kadišam ar tiesas spriedumu tika aizliegta tuvošanās savai ģimenei, kurai viņš joprojām ir parādā arī alimentus par bērnu uzturēšanu. Vai tik nebūs tā, ka viņš būs salasījies pravieša Muhameda atklāsmes par sievu iepēršanu, un vai Kadiša kungs nebija pārcenties tās īstenojot dzīvē še pat Latvijā?" raksta blogeris.

Jāatgādina, ka ka Kadišs 13.februārī pie Ministru kabineta ēkas uzsāka badastreiku. Vīrietis parādījis piemēru, ka jāstājas pretī netaisnībai un pārspēkam.

Kadišs uzskata, ka Valsts ieņēmumu dienests viņu aplaupījis, liekot maksāt nodokli par pārdotu nekustamo īpašumu.

Kadišu atbalstījis Roberts Klimovičs, kas pazīstams kā viens no Latvijas musulmaņu kopienas līderiem. Viņš aicināja tautu uzsākt badastreiku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas