Atpakaļ uz nra.lv

IESKATIES: Īpaša vieta Rīgā meklē darbiniekus

tautaruna.lv 26.novembris 2018, 23:05
 
Facebook/ ekrānšāviņš
Kafijas namiņu "Kurts coffee", kurā var nobaudīt Latvijā ražotu "Kalves" kafiju, dibinājuši Ketija un Ēriks Karlsoni, lai no tā iegūtos līdzekļus varētu novirzīt sava dēla ar īpašām vajadzībām rehabilitācijai. Tagad bizness paplašināts, izveidojot skaistumkopšanas salonu, kuram aktīvi tiek meklēti darbinieki ar sociālā tīkla Facebook starpniecību.
Tiek piedāvātas divas vakances - administrators un grāmatvedis. Arīdzan īpašnieki sola nodrošināt jauno darbinieku apmācības.

Administratora darba pienākumos ietilps atbildēt uz telefona zvaniem, veikt pierakstus pie skaistumkopšanas speciālistiem, aktīvi darboties sociālajos tīklos, gatavot ikmēneša īpašos piedāvājumus, tikties ar vecākiem, lai veiktu pierakstus uz bērnu ballītēm.

Būs jāslēdz arī līgumi, jāveic pasūtījumi, jāpārdod pārdošanā esošā produkcija, kā arī nāksies gādāt par kvalitatīvu salona darbību ikdienā, kārtību. Būs jāprot darboties ar kases aparātu un pagatavot kafijas dzērienus ar mīlestības devu "Kurts coffee" apmeklētājiem.

Savukārt, grāmatvedim vai grāmatvedei divas līdz trīs reizes nedēļā būs jābūt pieejamai uz vietas. "Darba pienākumos: nodrošināt, lai visi dokumenti atrod savu īsto mapi, veikt EDS atskaišu nodošanu, algu aprēķinus, sagatavot līgumus, aizpildīt pavadzīmju žurnālus, u.c," liecina ieraksts "Kurts coffee" lapā Facebook.

Savu CV vēlamajai vakancei vari sūtīt uz auchbeauty@gmail.com vai zvanīt pa mobilo tālruni 23202079.

Kā zināms, "Kurts coffee" tika dibināts šī gada jūlijā. Pateicoties šim projektam, Kurta vecāki rod iespēju nodrošināt bērna ikdienu, rehabilitāciju, atpūtu, kā arī veido nākotnes uzkrājumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas