Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete izsaka pateicību sirmgalvim, kas viņu laicīgi nogādājis lidostā

tautaruna.lv 22.novembris 2018, 22:26
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Sociālā tīkla facebook lietotāja un Anglijā bāzētās latviešu labdarības organizācijas aktīviste Lija Baha-Kaufmane savā profila ierakstā izsaka pateicību kādam pārim, kurš viņu pēc grandiozā simtgades salūta aizvedis uz lidostu.
Vēlos pateikt sirsnīgu paldies sirmajam kungam un viņa ceļabiedrei, kuri vakar pēc salūta aizveda mani līdz Rīgas lidostai. Bija ārkartīgi sastrēgumi un sapratu, ka ar radinieku auto nepaspēsim, tad nu es pieklauvēju pie viņu auto, un viņi piekrita palīdzēt. Pēdējā brīdī paspēju uz savu lidojumu," atminas Lija.

Sieviete stāsta, ka sirmais kungs ar savu pasažieri dzīvo Liepājā, pēcāk viņiem bijis jāmēro ceļš mājum. "Ja nu kaut kad kādās sarunās pavīd šis stāsts, nododiet viņam no manis vissirsnīgākos sveicienus no Mančestras," min Lija.

Kā zināms, 18. novembrī, kad tika svinēta Latvijas simtgade, pēc grandiozā salūta bija apgrūtināta satiksme, sabiedriskais transports bija pārpildīts, neraugoties uz to, ka tam bija nozīmēti papildus reisi. Savukārt uz vilcieniem pēc salūta devās vairāk nekā 10 000 cilvēku, taču AS "Pasažieru vilciens" nebija rēķinājies ar tādu cilvēku pieplūdumu, liedzot pārējiem pasažieriem nokļūt mājās pārpildīto vagonu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas