Atpakaļ uz nra.lv

"Ārsta prognozes nav no labākajām"; piecgadīgā Naura mamma lūdz palīdzību

tautaruna.lv 15.jūlijs 2019, 14:09
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāda māmiņa lūdz sabiedrības palīdzību pēc tam, kad viņas dēliņš Nauris nonācis Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā ar smagu pēdas traumu.

"Man ģimenē notika liela nelaime. Dēliņam 5 gadi, pārgrieza cīpslu pie pēdas. Priekšā ilga ārstēšanās. Pusgads vai pat gads ar ģipsi jāstaigā. Pēc tam rehabilitācija.

Ārsta ķirurga prognozes nav no labākajām. Kā man pateica, iespējams, nevarēs staigāt, par futbolu var aizmirst, un, iespējams. būs nepieciešama plastika.

Lūdzu visiem! Varbūt ir kāds kam ir ratiņkrēsls un kruķi uz to vecumu, vai varbūt varat ieteikt kur pa lētām naudiņām nopirkt, vai varbūt kāds var aizdot uz pusgadu vai ilgāk? Nopirkt jaunus nevaru atļauties... Mēs ar manu mazulīti būsim bezgala pateicīgi!!!" raksta Anna.

Vien 14 stundu laikā ar ierakstu cilvēki dalījušies vairāk nekā 6000 reižu.

Jau skolēnu brīvlaiku sākumā mediķi ziņoja par vairākiem gadījumiem, kad bērni guvuši dažādas traumas. Diemžēl vasara ir laiks, kad šajā jomā mediķiem darba ir pilnas rokas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi jau pirmajās brīvlaika dienās slimnīcā ar nopietnām traumām nogādāja vairākus bērnus, informēja dienestā. Brīvlaika pirmajā dienā, 1. jūnijā, NMPD mediķi glāba 11 gadus veca zēna dzīvību, kurš cauri norobežojošam žogam bija iekļuvis kādā pamestā ēkā, lai paspēlētos. Krītot aptuveni no trīs metru augstuma, zēns guva smagus vairāku ķermeņa daļu ievainojumus. Viņš bija iekritis pamestas ēkas lūkā un, lai varētu viņam palīdzēt, mediķiem nācās piesaistīt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas