Atpakaļ uz nra.lv

Pārdaugavā uzdarbojas auto lukturu zagļi; kuru marku auto ir "iecienītākie"?

Lelde Veinberga 2.februāris 2020, 17:34
 
Pixabay
Pēdējā laikā novērots, ka sociālajos tīklos automašīnu īpašnieki, kuri dzīvo Rīgas kreisajā krastā, Pārdaugavā, ziņo par garnadžu darbībām - auto lukturu zagšanu!

Ja iepriekš tika saņemtas ziņas no Ziepniekkalna, kur auto pa nakti paliek bez visiem četriem riteņiem, tad tagad šoferi ziņo par auto lukturu zādzībām citviet Pārdaugavā.

Janvāra vidū auto īpašnieki brīdina par zagļu darbībām Iļģuciemā. Tur bez lukturiem palika "Volvo" markas automašīnas, kuras īpaši garnadži iecienījuši "atbrīvot" no priekšējiem gaismekļiem.
View this post on Instagram

A post shared by DTP Latvijā (@dtp_latvija) on

Savukārt šonedēļ Pārdaugavā bez priekšējiem lukturiem palicis arī Volkswagen markas vieglais auto. Kā norāda foto publicētājs - zagļi specializējušies arī uz citas markas automašīnām.

View this post on Instagram

A post shared by DTP Latvijā (@dtp_latvija) on

Pērn jau ziņojām, ka no autozagļiem visbiežāk cieš "Toyota", "BMW" un "Volvo" markas automašīnu īpašnieki. Visbiežāk apzog "BMW" markas automašīnas, nedaudz atpaliek "Volvo", "Mercedes Benz", bet krietni retāk detaļas zog "Audi" un citu marku automašīnām.

Papildus jau ierastajām no "BMW" zagtajām detaļām, spoguļu stikliņiem un lukturiem, biežāk apzog BMW trešās, ceturtās un piektās sērijas modeļus, un lielākās atlīdzību summas tiek izmaksātas par auto salona detaļu zādzībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas