Atpakaļ uz nra.lv

Kas atgadījies? No ēkas Imantā striķī karājas cilvēkam līdzīgs veidols

tautaruna.lv 16.augusts 2019, 9:29
 
Ekrānšāviņš no video
Visai neparastu izsaukumu likumsargi saņēmuši uz Rīgas mikrorajonu Imantu, kur kāds garāmgājējs nobijies no cilvēkam līdzīga veidola, kas strīķi karājies no kāda daudzdzīvokļu ēkas jumta.
Rīgas pašvaldības policija bija saņēmusi izsaukumu no kāda iedzīvotāja, kurš stāstīja, ka Anniņmuižas bulvārī no kādas ēkas jumta karājoties cilvēkam līdzīgs veidols. Uz notikuma vietu nekavējoties tika nosūtīta tuvākā ekipāža. Nonākot ēkas pagalmā, policisti saprata, ka, visticamāk, pakārta liela izmēra lelle, vēsta raidījums "Degpunktā".

Lai arī bija skaidrs, ka zvanītājs kļūdījies, inspektori to tā nav varējuši atstāt, - ja nu šāds skats pārbiedē vēl kādu garāmgājēju.

Lelle karājusies septītā stāva augstumā, taču policisti saskatījuši, ka virve, ar ko tā piesieta, stiepjas līdz pat nama jumtam, tādēļ nācies meklēt veidu, kā nokļūt tur, kur vēl nesen pabijuši šīs “asprātības” autori.

Tā kā notikuma vietā tā arī nebija iespējas noskaidrot, kurš ir šā veikuma autors vai kam pieder piepūšamā seksa rotaļlieta, inspektori atradumu nogādājuši dežūrdaļā. Ja nu tomēr kāds šo lelli atpazīst kā savu, policisti aicina īpašnieku pieteikties Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldē, informē "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas