Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Internetu pārsteidz kāda Rīgas tetovēšanas salona "meistardarbs"

tautaruna.lv 3.maijs 2019, 17:00
 
Ekrānuzņēmums no sudzibas.lv
Visai plašu ažiotāžu sociālajos tīklos izpelnījās pašmāju tetovēšanās salona veikums. Kāds pavisam neapmierināts klients portāla sudzibas.lv parādījis, kādu tetovējumu vēlējās un kāds beigās bija rezultāts. Spriežat paši...

"Jūs varat redzēt, ko es vēlēkos un kā iznāca," raksta sarūgtinātais klients. Pievienotajos foto redzams, ka abas fotogrāfijas pavisam nav identiskas. Klients vaino salonu krāpšanā un arīdzen norādot, ka tur strādā iesācēji.

Ekrānuzņēmums no sudzibas.lv

Ekrānuzņēmums no sudzibas.lv

Pie pievienotās sūdzības situāciju komentējis arī pats tetovēšanās salons: "Vispār tas izskatās tā, pie kam centāmies atrunāt taisīt uz kakla un klients zināja ka taisīs jauns meistars tikko pēc kursiem, līdz ar ko cena bija daudz zemāka, netaisāmies attaisnoties, un vēl, klientam bija jāatnāk uz bezmaksas korekciju un rezultātā būtu perfekts tattoo. Atnāks - pabeigsim kā arī bija sarunāts. Vairāk komentāru nebūs. "

Salona pievienotais foto, norādot, kā patiesībā meistara veikums izskatās:

Ekrānuzņēmums no sudzibas.lv

Likums nosaka, ka pakalpojumu sniedzējs ir atbildīgs par drošu un cilvēka veselībai nekaitīgu pakalpojumu sniegšanu. Pakalpojumu sniedzējam ir atbilstošas zināšanas par higiēnas prasībām tetovēšanas un pīrsinga pakalpojumu veikšanai. Šādas zināšanas apliecina medicīniskās izglītības dokuments, pakalpojumu sniegšanai atbilstošs profesionālās izglītības vai kvalifikācijas dokuments, kas Latvijā atzīts atbilstoši normatīvajiem aktiem par reglamentētajām profesijām un profesionālās kvalifikācijas atzīšanu, vai apliecība par apmācību programmas "Tetovēšanas un pīrsinga pakalpojumu sniegšanai noteiktās minimālās higiēnas prasības" apgūšanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas