Atpakaļ uz nra.lv

"Ruksi, es salasu aiz tevis visu!"; aculiecinieci sadusmo cilvēki, kuri mežā izgāž atkritumus

tautaruna.lv 28.februāris 2019, 19:51
 
Facebook/ekrānšāviņš
Liene sociālajā tīklā Facebook paudusi dusmas par meža piemēslotājiem, kuri atļāvušies dabā izmest vairākus iepirkumu maisiņus, kas bijuši pārpildīti ar atkritumiem.
"Cilvēks, nopietni -Tu tērēji savu laiku, degvielu un lauzi auto, lai aizvestu savu musaru uz mežu?! Šajā konkrētajā vietā,es ar kājām knapi iebridu, bet tu tur nez kā iepēries ar auto. Nu, kas tā mums par kultūru -negribu maksāt par atkritumu izvešanu, aizvedīšu viņus uz mežu!" norāda Liene.

Viņa atzīst, ka regulāri pēc pastaigas mežā mājās pārnāk ar pilnu somu, kurā salasītas tur atrastās pudeles, papīra kafijas krūzītes un vēl citi atkritumi. Liene atklāj, ka parasti dodas pa vienām un tām pašām meža takām.

"Ruksi -es salasu aiz tevi visu, ko Tev prātiņš atļauj izmest dabā!
Un,nevajag man te stāstīt, ka nebija mistkastes pa ceļam...Savu drazu pārgājienos esam nesuši 30 un vairāk km līdz pilsētai!
Par ko ir viss šis cepiens....Visi gribam dzīvot tīrā vidē, staigāt pa skaistu mežu un sakoptām takām. Tik elementāras lietas aizmirstamas. Arī tavs viens nomestais konču papīrīts ir daudz un, cits aiz tava nomesta konču papīrīša izmetīs pudeles, bet cits atvedis visu mājas mistkasti! Savāc savu drazu pats!" aicina aculieciniece.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatzīmē, ka nesen vēstījām par kādu vīrieti Iļģuciemā, kurš dzīvojis ar atkritumiem aizkrautā automašīnā un apkārt tai bija savācis atkritumu kaudzes.

Rīgas pašvaldības policija gan par nesakopto teritoriju, gan arī atkritumu uzkrāšanu uzsāka administratīvā pārkāpuma lietvedību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas