Atpakaļ uz nra.lv

"KPV LV" vēlētājs vīlies? Demonstrē stilizāciju, ko dara ar partijas kreklu

tautaruna.lv 24.janvāris 2019, 20:31
 
Ekrānšāviņš no video
Lai gan pirms 13.Saeimas vēlēšanām sociālajos tīklos netrūka partijas "KPV LV" atbalstītāju cildinošo ierakstu partijas pārstāvjiem, šķiet, ka pēc pēdējo dienu notikumiem situācija mainījusies. Tagad mikroblogošanas vietnē twitter pat atrodams video, kurā redzama performance ar partijas krekliņa "dedzināšanu".

"Agrākie cīņu biedri sagājuši ragos!" Tā pāris vārdos varētu raksturot savstarpējās "KPV LV" pārstāvju Artusa Kaimiņa un viņa līdzgaitnieka Alda Gobzema attiecības. Ja vēl pirms vēlēšanām viņi viens otru aizstāvēja, tad tagad nekautrējas pat publiski apvainot no Saeimas tribīnes.

Konflikts starp "KPV LV" politiķiem Artusu Kaimiņu un Aldi Gobzemu esot sācies pēc Kaimiņa piedāvājuma partijai saņemt 100 000 eiro "no Rūdolfa", trešdien debatēs par Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) valdības apstiprināšanu sacīja Gobzems.

Gobzems pārmeta, ka viņa nesenais domubiedrs Kaimiņš pēc vēlēšanām esot nodarbojies tikai ar to, ka "skraidīja pa frakcijām ar Kārtības ruļļa grozījumiem", kas saistīti ar kriminālvajāto deputātu tiesībām. Kā ziņots, Kaimiņu varētu prasīt izdot kriminālvajāšanai saistībā ar apsūdzībām par iespējamiem pārkāpumiem partiju finansēšanā, vēstīja ziņu aģentūra LETA.

Iespējams, abu nesaskaņas ir viens no iemesliem, kāpēc partijas atbalstītāji nav mierā ar radušos situāciju. Tā, piemēram, mikroblogošanas vietnē twitter atrodams pat video, kurā tiek "dedzināts" "KPV LV" krekliņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas