Atpakaļ uz nra.lv

"Valsts, es tevi nemīlu!" 18.novembrī Rīgā piekauj skolnieci

tautaruna.lv 20.novembris 2018, 12:11
 
F64
Sociālajā tīklā Facebook kāda sieviete dalījusies ar stāstu par to, kā 18.novembrī tika piekauta viņas meita.
Cik noprotams no sievietes raksta, viņas meitu pusaudzi aplenca citi jaunieši neadekvātā stāvoklī, savukārt policija uz izsaukumu brauca 40 minūtes un ieradās, kad skolniece jau bija piekauta.
"Esmu ārkārtīgi vīlusies, bet vairāk par to - man ir bail... Jā, mums ir lieli svētki!!! Mana meita ir pusaudze. Saņēmu no meitas īsziņu...GPS parādīja aptuveno atrašanās vietu... Mašīnā... Nāk citas ziņas... "mani grib piekaut, man bail, ātrāk, ātrāk, glābiet..." Mana meita ir cīnītāja un ja notiek kas tāds, man kļuva bail. Braucām, neskatoties uz visiem radariem, zvanīju policijai, lūdzu palīdzēt, tas bija centrā un vietu mēs jau zinājām. Atbrauca, tikai pēc 40 minūtēm. Kafejnīca, bērns slēpjas noliktavā, visur pusaudži, pie tam daži no tiem nevar normāli kontaktēties, taču sist viņi ļoti gribēja, kaut gan neviens nevarēja pateikt iemeslu. Ar saplēstām drēbēm, šokā, piekautu atvedām mājās. Policija, hallo!! Valsts, sveiciens svētkos, es nemīlu tevi!!! Tu mani neaizstāvēji un bērnu manu nevari aizstāvēt," sašutusi raksta sieviete.

Jāpiebilst, ka, pēc Valsts policijas teiktā, Latvijas valsts proklamēšanas 100.gadadienas pasākumi aizvadīti mierīgi un Rīgā tika aizturēti trīs cilvēki - viens par alkohola lietošanu publiskā vietā, divi par reklāmas stenda bojāšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas