Atpakaļ uz nra.lv

Policija ceļmalā atrod mazu puisēnu; ar bērna mammu noticis ļaunākais

tautaruna.lv 21.augusts 2018, 17:56
 
SCANPIX
ASV atrasti divi zīdaiņi, kuri pēc autoavārijas spējuši divas dienas vieni paši izdzīvot bez ēdiena un ūdens.

Pirmdien policija ceļa malā Arkanzasā atradusi trīs gadus veco Kilenu. Uz viņa ķermeņa bijuši redzami gan skrāpējumi, gan nelieli iegriezumi, tomēr puisēna veselības stāvoklis novērtēts kā apmierinošs. Likumsargi sociālajos tīklos publicējuši zēna attēlu un noskaidrojuši, ka viņa mamma Līza jau pāris dienas nav redzēta.

Bērna māte atrasta pie auto.
Tikmēr kāds cits policists atgriezies vietā, kur atrasts mazais zēns un kādā aizā pamanījis avarējušu auto. Bērna māte atrasta pie auto. Likumsargi vēsta, ka automašīna avarējusi, un sieviete avārijas brīdī izmesta no auto. Automašīnā atrasts arī vienu gadu vecais Kilena brālis. Bērns esot bijis manāmi satraukts. Viņš nekavējoties nogādāts pie mediķiem, bērnam konstatēta organisma atūdeņošanās.
Policija noskaidrojusi, ka ceļu satiksmes negadījums, iespējams, noticis pirms divām dienām. Par laimi trīs gadus vecais Līzas dēls paša spēkiem spējis izrāpties no auto un devies meklēt palīdzību.
Tikai pēc sarunas ar bērnu vecvecākiem izdevies noskaidrot, ka Līza kopā ar bērniem pirms dažām dienām braukusi no slimnīcas, kur uzzinājusi priecīgo vēsti par to, ka gaida trešo bērniņu. Diemžēl, bet ceļš uz mājām izvērties traģisks, un sieviete gājusi bojā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas