Atpakaļ uz nra.lv

Pasažiera slēptā kamera: "Liepājas autobusu parka" šoferis joprojām nedod biļeti

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 1.augusts 2018, 18:44
 
pixabay.com
Ar portālu tautaruna.lv sazinājās Agris, kurš otrdienas rītā piefiksējis, ka "Liepājas autobusu parka" mikroautobusa šoferi joprojām pasažieriem neizdod braukšanas biļetes. Visai bieži "Liepājas autobusu parks" nonāk pasažieru, atbildīgo iestāžu un mediju redzeslokā par šāda neatļauta paraduma piekopšanu.

"Šorīt, braucot ar "Liepājas autobusu parka" mikrobusiem, neskatoties uz sižetu TV3 ziņās, Jūrmalas mikroautobusā joprojām netiek dotas biļetes. Jāsaka, ka arī vīrietim pirms manis netika iedota biļete, lai arī pasažieris samaksāja precīzu naudu un neprasīja, lai nedod biļeti. Nost ar nekārtību," par otrdienas rīta novērojumiem raksta Agris.

Video redzams, ka šoferim mikroautobusā pat neatrodas biļešu automāts. Nauda tiek paņemta no pasažiera un nolikta kopīgā kastītē, bet biļeti pretī var negaidīt.

Kā vasaras sākumā pārliecinājās LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens", "Liepājas autobusu parks" vairākos reisos oficiālajās atskaitēs pazūd pat teju puse pasažieru. Tad “Liepājas autobusu parks” valdes priekšsēdētājs Leonīds Krongorns solīja problēmu risināt: "Sāksim ar to, ka jautājums par to, vai eksistē gadījumi, kad šoferi piesavinās šo te pasažieru naudu, tādi gadījumi eksistē. Mēs to neatbalstām, ar to cīnāmies, vainīgie tiek sodīti, par katru gadījumu tiek pieprasīts paskaidrojums. Un, izmantojot Darba likuma iespējas, ar šiem cilvēkiem tiek strādāts."

Pēc aculiecinieka šonedēļ novērotā var secināt, ka problēma joprojām nav atrisinājusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas