Atpakaļ uz nra.lv

Ģimene sērās! Ārstu kļūdas dēļ mirst 25 gadus vecs puisis

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 24.jūlijs 2018, 15:30
 
pixabay.com
Sērojoša atraitne apgalvo, ka ārstu kļūdas dēļ viņas vīram un nesen dzimušā dēliņa tētim netika dota taisnīga iespēja dzīvot - ārstu kļūdas dēļ vīrietis mira no vēža, ziņo tabloīds "Mirror".

Toms Torntons spēja vien nodzīvot tik ilgi, lai apprecētu savu mīļoto Šantelu un piedzīvot brīdi, kad piedzimst viņu dēls, taču viņa dzīve aprāvās 25 gados.

Mančestras slimnīca Lielbritānijā vīrietim kļūdaini noteikusi diagnozi un ārstējuši aklās zarnas iekaisums jeb apendicītu, taču vēlāk izrādījies, ka vīrietim ir apendiksa vēzis.

Kļūdaino diagnozi slimnīca uzstādīja 2014. gada augustā, bet 2015. gada janvārī vīrietis mira.

Slikta slimības vēsturu uzturēšana, vājš menedžments un komunikācijas trūkums ar ģimeni tagad tiesā tiek pārmests slimnīcai. Ģimene uzskata, ka slimnīcas personāls nopietni neņēma vērā vīrieša simptomus.

Torntons, kurš bijis kaislīgs regbija spēlētājs, uzticējās ārstiem, sakot savai ģimenei, ka "ja viņi neuztraucas, es neuztraucos." Ģimene vien vairākus mēnešus pēc vīrieša nāves, kad vēlējās uzzināt, vai nāves iemesls ir iedzimts, uzzināja, ka slimnīca patiesībā bija noteikusi nepareizu diagnozi.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:21

Jaunākās diskusijas