Atpakaļ uz nra.lv

Neticami! Kā mainījusies suņa dzīve, kuru Daugavpilī izmeta pa logu

tautaruna.lv 30.augusts 2019, 18:02
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Suņupuika Lidotājs, kurš savu vārdu ieguva ļoti sāpīgas pieredzes dēļ, kad pirms pusotra gada, būdams tikko dzimis kucēns, izmests no daudzstāvu nama loga, nu radis gādīgas mājas pie īstena dzīvnieku aizstāvja, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pirms pusotra gada ”Bez Tabu” stāstīja par nežēlību pret dzīvniekiem Daugavpilī, kur no liela augstuma pa logu melnā maisā tika izmesti divi kucēni. Vien laimīgas sagadīšanās dēļ dzīvnieka pīkstienus maisā saklausīja pretējās mājas iedzīvotāja, kurai izdevās izglābt vienu no kucēniem, otrs kritiena dēļ nositās.

Pēc kucēna izglābšanas viņš pagaidu mājas rada Daugavpils dzīvnieku patversmē, kuras vadītāja ir Olsana Bondare. Pēc pusotra gada suņupuika ir turpat blakus Oksanai, dzīvo viņas mājās Daugavpils pievārtē.


Lidotājs nu dzīvo kopā ar Oksanas ģimeni, citiem suņiem, kaķiem un citiem dzīvniekiem. Sākotnēji domājusi, ka labākais saimnieks Lidotājam būs kāds cits, bet labāku kandidatūru par sevi neatrada.

Lidotājam ir ļoti interesanta iezīme - mēli rotā melns plankums. Tā izrādījās zīmīga un izšķiroša sakritība, jo Oksanas uzticamajam nelaiķa sunim bijis identiska iezīme.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas