Atpakaļ uz nra.lv

Uzdodoties par kurjeriem, Rīgā no kafejnīcām zog ēdienu; policija aizturējusi zagļus

Lelde Veinberga, LETA 9.februāris 2021, 17:01
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Kafejnīca "Ezītis Miglā" brīdināja ēdināšanas uzņēmumus - laikā, kad nav atļauts ēst uz vietas un palielinājies pasūtījumu skaits, ļaundari izdomājuši veidu, kā piesavināties citu cilvēku pasūtīto ēdienu.
"Brīdinājums kolēģiem citos uzņēmumos!
Rīgā uzdarbojas negodprātīgu cilvēku grupa ar zagtām Bolt Food somām - ienāk kafejnīcā, paņem pasūtījumu maisus un aiziet.
Uzmanieties! Lai visiem ražīga diena un lai pasūtījumi nonāk īstajās rokās!" rakstīja uzņēmums.
Otrdien Valsts policija noskaidrojusi kādu pāri, kurš Rīgā, izliekoties par ēdiena kurjeriem, nozadzis pasūtījumus.
Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai LETA apliecināja, ka Teikas iecirknī saņemta informācija par šādu zādzības gadījumu Dzelzavas ielā. Patlaban sākta resoriskā pārbaude, kuras laikā varētu lemt par kriminālprocesa ierosināšanu. Tāpat policija jau noskaidrojusi iespējamās vainīgās personas - kādu sievieti un vīrieti.
Jau iepriekš ziņots, ka pēdējā laikā uzdarbojas krāpnieki tieši saistībā ar preču pasūtīšanu internetā. Piemēram, notikuši maksājuma karšu izkrāpšanas mēģinājumi saistībā ar loģistikas uzņēmumiem "Omniva" un "DPD Latvija". Savukārt šodien par krāpniekiem brīdināja lielveikals "Rimi", norādot, ka tie uzdarbojas veikala vārdā - krāpnieki informē par it kā no "Rimi" saņemtu dāvanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas