Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Izskan versija par baiso slepkavību birojā Pārdaugavā

tautaruna.lv 16.janvāris 2020, 12:08
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ar policijas uzlīmēm aizzīmogotā 221. ofisa telpa Kandavas ielas biroja ēkā tās darbiniekiem joprojām atgādina par pirms nedēļas notikušo nežēlīgo slepkavību, vēsta raidījums "Degpunktā".
Pagājusi nedēļa, kopš kāds vīrietis paveica slepkavību Rīgā kādā Kandavas ielas biroju ēkā un pēc tam pats izdarīja pašnāvību, iešaujot sev galvā.

Toreiz otrā stāva darbinieki, izdzirdot šāvienus, šausmās sastinga un neuzdrošinājās iziet no telpām, taču tā arī netika skaidrībā, kas noticis. Šodien notikuma vietā joprojām durvis ir aizzīmogotas, bet apkārtējie pieļauj iespēju, ka noziegums paveikts finansiāla konflikta dēļ.

“Viņš atnāca pie pārinieka, kas viņam izmānīja naudu, un viss. Atnāca, nošāva, un viss,” stāsta biroja ēkas darbinieks, kurš vēlējās palikt anonīms.

Cilvēki stāsta, ka ikdienā biroja ēkas darbinieki viens ar otru sarunās neielaižas un koncentrējas tikai uz savām darīšanām, un, iespējams, tāpēc neviens noslepkavoto iepriekš nepazina. Zināms, ka nonāvētais vīrietis divus gadus nomā 221. kabinetu darba darīšanām.

“Pie mums bija reģistrētas kaut kādas nodokļu konsultācijas, grāmatvedības pakalpojumi. Pats nomnieks ir privātpersona, nezinām, kā tur bija. Nomnieks ir cita persona, es kā pārvaldnieks tikai zinu to personu, kura ir līgumā. Tā nav tā pati persona, kuru nošāva,” atklāj biroja ēkas pārvaldnieka pārstāve Kira.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas