Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Mārupes Valsts ģimnāzijā tirgo narkotikas

tautaruna.lv 10.decembris 2019, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Mārupes Valsts ģimnāzijas audzēkņa mamma norāda, ka mācību iestādē tiekot tirgotas narkotiskas vielas, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Mamma piesauc citas Rīgas skolas, kurās arī notiekot narkotiku tirdzniecība. Rīgas pašvaldības policijas video novērošanas centra darbinieki oktobra sākumā pamanīja kādu 16 gadus vecu jaunekli, kurš galvaspilsētas centrā, iespējams, vienaudžiem tirgojis marihuānu.

Audzēkne savai mammai stāstījusi, ka skolā bijusi Valsts policijas pārbaude, kuras laikā esot atrastas narkotiskas vielas. Aizliegto vielu tirgotājs esot no labi situētas ģimenes.

Viņa atklāj, ka viņas bērns mācās Mārupes Valsts ģimnāzijā, kur notiekot narkotisko vielu tirdzniecība.

"To, ka skolā tiek tirgotas narkotiskas vielas, zina gan pamatskolēni, gan vidusskolēni, gan skolotāji, gan skolas administrācija. Skola nedaudz slēpj reida gala rezultātus. Pašiem bērniem ir informācija, ka kaut kas ir atrasts. Pārsteidz, ka visi zina, bet tālāk nekas nenotiek. Man ir informācija, ka šajā skolā tirgo gan pīpējamas lietas, gan kaut kādas tabletes. Zinu, ka citā skolā bijis arī pulveris," pauž sieviete.

Skolas direktors Jānis Lagzdkalns atzīst, ka policijas pārbaude skolā tiešām bijusi. To esot iniciējis direktors, kad saņēmis ziņu par iespējamo narkotisko vielu tirdzniecību skolas teritorijā. Viņam tapis zināms, ka policija pārbaudīja, taču neko neatrada.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas