Atpakaļ uz nra.lv

ASV par zīdaiņa nonāvēšanu un līķa slēpšanu saldētavā mātei piespriež bargu sodu

tautaruna.lv 3.septembris 2019, 22:42
 
Houston County Jail
Mātei, kura ielika saldētavā sava mirušā zīdaiņa ķermeni Alabamas štatā ASV, piespriests 99 gadu cietumsods, vēsta "Metro".
36 gadus veca sieviete atzīta par vainīgu sava dēla slepkavībā un mirstīgo atlieku apgānīšanā.
Prokurori apgalvo, ka sieviete ar 28 gadus veco bērna tēvu bijuši narkotiku reibumā, kad bērns nomira no metamfetamīna pārdozēšanas ar ko bija saindēts. Māte bija atstājusi zīdaini kopā ar dzīvesbiedru, lai dotos uz Džordžijas štatu pakaļ pusaugu meitai. Vīrietis pazvanījis un paziņojis, ka puisēns ir miris.
Pat zīdaiņa nāve nelika sievietei pārtraukt narkotiku lietošanu un to rādīšanu meitai. Kad Amanda atgriezās Alabamā, viņa ietina zīdaiņa mirstīgās atliekas un ielika tās saldētavā.
Sievietes meita paziņoja kādam draugam, ka viņas brālītis ir miris. Draugs savukārt par to paziņoja saviem vecākiem, kuri to informēja policiju.
Varasiestādes skaidro, ka abi vecāki atstāja bērna mirstīgās atliekas vienīcas ledusskapī un devās prom uz Floridu, kur drīz vien viņus atrada policija. Abiem tika izvirzītas līdzīgas apsūdzības, taču divas dienas pēc tam, kad bērna māte atzinās izdarītajā, viņas dzīvesbiedrs cietumā izdarīja pašnāvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas