Atpakaļ uz nra.lv

Māte pastāsta, kā nosmacēja 2 gadus veco meitu

tautaruna.lv 29.jūlijs 2019, 7:00
 
F64
Jau iepriekš tika vēstīts, ka Krievijā, Omskā 28 gadus veca sieviete cietsirdīgi nogalināja savu 2 gadus veco meitu, jo, bērnam ēdot bulciņu, uz grīdas nokrita drupačas, raksta ria.ru.

Alkohola reibumā esošo māti tas tik ļoti sadusmoja, ka viņa ar dusmām un agresiju sāka bāzt bērnam mutē maizes gabalus un salasītās drupačas, kā rezultātā bērns, kas sēdēja sievietei uz ceļiem, pārstāja elpot.

Omskas medijiem izdevies nointervēt aizdomās turamo.

"Es būdama alkohola reibumā, pamatīgi sadusmojos. Es paņēmu viņu rokās un sāku bāzt viņai mutē maizi. Es nepamanīju, ka viņas ķermenis atslāba. Lūpas gan kļuva zilganas, pulsa nebija. Sākumā centos viņu glābt, bet bija jau par vēlu. Man nebija domas izsaukt ātro palīdzību. Es nobijos, ka man var atņemt dēlu. Jautāju draugam, ko darīt. Aizgāju līdz kaimiņienei. Manis nebija 10 minūtes. Kad atgriezos, soma, kurā ielikām līķi, bija tukša. Bērna nebija. Kad jautāju, kur viņa ir, draugs atbildēja, ka man tas nav jāzina," pastāstīja sieviete.

Policija patlaban meklē vietu, kur varētu atrasties mirušais bērns. Meklēšanu apgrūtina fakts, ka sievietes dzīvesbiedrs nomira dažas dienas pēc meitenītes alkohola intoksikācijas dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas