Atpakaļ uz nra.lv

"Sāku kliegt!" Rīgā jaunā māmiņa savās mājās piedzīvo baisus brīžus

tautaruna.lv 12.aprīlis 2019, 10:25
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Šonedēļ Ķengaragā, Maskavas ielā, kāds pārgalvīgs garnadzis centās apzagt mitekli, kurā joprojām atradās tā saimniece - jaunā māmiņa, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jaunais vīrietis bija kārtīgi sagatavojies zādzības veikšanai, paņemot līdzi dažādus atmūķēšanas instrumentus, taču kļūdījās, jo līdz galam nepārliecinājās, ka dzīvoklī patiešām neviena nav.

Sieviete, ieraudzījusi svešā vīrieša aci savā atslēgas caurumā, sāka skaļi kliegt, pirmkārt, cenšoties viņu aizbiedēt, otrkārt, lai sasauktu savus kaimiņus, kas varētu atskriet un palīdzēt tikt vaļā no nelūgtā viesa.

“Vidējas miesasbūves, vidēja auguma, gaišmatis ar īsu frizūru, tumši zilā vējjakā. Zīmīgi, ka bija portfelis un tāda pleca soma kā fotogrāfiem, droši vien, kur instrumentus glabāt. Pēc tam, kad viņš te visu bija apstrādājis, es biju izgājusi ārā, bet neviena kaimiņa te nebija,” saka Andželika.

Garnadzis bēga, ko kājas nes, jo bija kļūdījies, uzskatot, ka šajā dzīvoklī dzīvo tikai vientuļa pensionāre, kas nule kā devusies uz tirdzniecības centru.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:27

Jaunākās diskusijas