Atpakaļ uz nra.lv

Ārsts seksa laikā nogalina savu partneri

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 22:20
 
f64
Andreas Dāvids Nīderbihlers bez 38 gadus vecās Ivonnas, viņa mīļākās un pacientes, ziņas uz savām ģenitālijām uzliekot kokaīnu nejauši viņu nogalināja, jo sieviete, sniedzot vīrietim orālo seksu, pārdozēja, raksta “The Sun”.

Nīderbihlers strādāja kā galvenais ārsts Ameo plastiskās ķirurģijas klīnikā

Vīrietis ar Ivonnu iepazinās kādā tiešsaistes iepazīšanās vietnē, un abiem bija labprātīgs sekss, bet sieviete neko nezināja par kokaīnu.

Ivonnas 64 gadus vecais tēvs Jirgens pastāstīta, ka viņa meita bija aŗi Nīderbihlera paciente. Tāpat vīrietis ir pārliecināts, ka ārsts viņa meitu kā upuri izraudzījies ar nodomu.

“Viņš apsolīja izārstēt mūsu meitu, bet nu viņa ir mirusi,” teic Jirgens, kurš pēc meitas nāves piedzīvojis sirds trieku. Vīrietim tagad nākas sevi nostrādināt, lai nedomātu par Ivonnas aiziešanu.

“Man kaut kā jānovērš sava uzmanība, citādi es sajukšu prātā. Ja viņa būtu mirusi nelaimes gadījumā, mēs vēl ar to spētu samierināties. Bet ne ar šo,” teic satriektais tēvs.

Nīderbihlers ir aizturēts.

Citi viņa partneri pēc tikšanās ar ārstu atzinuši, ka pēc redzēšanās ar ārstu jutušies apreibuši, un prokuratūra pieļauj, ka viņi tikuši sazāļoti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas