Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete brīdina iedzīvotājus Pinķos

tautaruna.lv 13.augusts 2018, 7:13
 
F64 Photo Agency
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja aizvadītās nedēļas nogalē ar satraucošu ierakstu brīdinājusi Pinķu iedzīvotājus.
Vēlos brīdināt visus Pinķu un ne tikai, iedzīvotājus!

"Vēlos brīdināt visus Pinķu un ne tikai iedzīvotājus. Šeit dzīvo kāda persona, kas sašāva manu dēlu. Brīdiniet un sargājiet savus bērnus," sociālajā tīklā facebook raksta sieviete.

Ieraksta autore arī norāda, ka par notikušo ziņots policijai. Tāpat cietušais nogādāts slimnīcā, kur no rokas izņemtas skrotis, pirmdien tiks veikta arī tiesu medicīnas ekspertīze.

Tiesa, jāmin, ka šis nav pirmais gadījums, kad lasāms par to, ka kaimiņi uzbrukuši līdzcilvēkiem. 2009.gadā mediji vēstīja par to, ka Krāslavas rajona Kaplavas pagastā kāds 1960. gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar medību bisi sašāvis divus cilvēkus - vīrieti un sievieti. Aizturētais, būdams alkohola reibumā, aizdedzinājis kaimiņos esošo pirti. Kaimiņmājas īpašnieki, kas paši tobrīd ciemojušies kādās citās mājās, pamanījuši degam savu pirti, metušies to dzēst. Tajā brīdī vīrietis no medību bises sašāvis abus kaimiņmājas īpašniekus. Pēc notikušā abi cietušie - 1976. gadā dzimis vīrietis un 1989. gadā dzimusi sieviete - tika nogādāti slimnīcā, kur mediķi viņiem konstatējuši vairākus ievainojumus ar skrotīm kāju lejasdaļā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas