Uz nra.lv
 

Seko modei! 6 padomi, kā savā ikdienas stilā iekļaut šalli

Mode un stils 19.oktobris 2018
 
SCANPIX
Rita Lazda
 
Rudens ir īstais laiks, kad savu ikdienas tēlu papildināt ar kādu košu šalli. Turklāt padomi ārvalstu stila lapās liecina, ka šalles kā apģērba gabala izmantošanas iespējas ir visai plašas.

#KLASISKS VARIANTS- KĀ SASIET ŠALLI 25 VEIDOS?

Ja ikdienas steigā reizēm neatliek laika, lai piedomātu, cik patiesībā dažādi varam sasiet šķietami vienkāršo aksesuāru šalli, tad vērts ieskatīties modes blogeres Vendijas Ngujenas sniegtajos padomos. Viņa 4.5 minūšu laikā parāda 25 veidos, kā skaisti un reizē neparasti sasiet ap kaklu aplikto šalli.

# SEKO MODEI! PIESKAŅO ŠALLI STILAM

Lai gan reizēm šķiet, ka šalle ir šķietami vienkāršs aksesuārs, problēmas varētu sagādāt tās pareiza pieskaņošana dažādu stilu apģērbiem. "Fleur De Force" sniedz padomus, kā neapjukt un šalli pieskaņot jebkāda stila apģērbam.

# KAD ŠALLE "PĀRVĒRŠAS" PAR VESTI...

Jā, tu izlasīji pareizi. Šalles ir lielisks aksesuārs, kuru izmantot ne vien liekot ap kaklu, bet arī, piemēram, "pārvēršot" par vesti. Kā to izdarīt, skaties video pamācībā!

# ŠALLE KĻŪST PAR KLEITU?

Mūsdienās modei nav robežu, tāpēc nav jābrīnās, ka internetā atrodams gana daudz ideju, kā, piemēram, šalli pārvērst arī par kleitu. Turklāt kā izrādās, tad tas izdarāms salīdzinoši vienkārši.

# PĀRVĒRT ŠALLI PAR MATU LENTU

Izrādās, ka šalle ir tik universāls aksesuārs, ka to var izmantot arī frizūras veidošanai. Lai lieki netērētos matu aksesuāru iegādei, ielūkojies skapī un pārvērt šalli par matu lentu. Kā to izdarīt, skaties video pamācībā.

# ŠALLE JAKAS VIETĀ

Ja šalli var pārvērst par svārkiem un kleitu, kāpēc lai vēsajos gada mēnešos tā nevarētu būt arī jaka? Turklāt šit atkal "nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu". Varēsi netērēt naudu jakas iegādei, bet skaisto šalli likt ne vien ap kaklu, bet arī uz pleciem. Pamācību skaties video!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija