Atpakaļ uz nra.lv

Neticami! Veco televizora pulti var apmainīt pret jaunu bez maksas

tautaruna.lv 3.decembris 2018, 13:20
 
Ekrānšāviņš
Aija ar sociālā tīkla Facebook starpniecību dalījusies ar labu ziņu tiem cilvēkiem, kuri izmanto "Lattelecom" pakalpojumus un kuru televīzijas pults vairs nestrādā vai ir bojāta, sakot, ka tagad to iespējams apmainīt pret jaunu, nemaksājot ne centu.
"Vai zinājāt, ka šobrīd iespējams BEZ MAKSAS apmainīt veco "Lattelecom" pulti pret jaunu? Es nezināju un mani radinieki arī nezināja! Gāju uz "Lattelecom" veikalu iegādāties jaunu pulti tētim, jo viņa vecā pults bija katastrofālā stāvoklī - ar skoču salīmēta, juka ārā, cipari nodzisuši," saka Aija.

Sieviete par jaunu pulti bija gatava maksāt 10 eiro, taču liels bijis viņas pārsteigums, kad viņa uzzinājusi, ka par jauno pulti nav jāmaksā.

Viņa nākamajā dienā ieradusies veikalā un samainījusi vēl četru radinieku pultis, ieekonomējot 10 eiro. Kā stāsta Aija, šāds piedāvājums ir saistīts ar jaunieviesto "Helio" televīziju, jo ar veco pulti nav iespējams no viena kanāla tikt uz otru.

"Vienmēr ir jānospiež "OK" lai apstiprinātu izvēlēto kanālu. Jaunajai pultij šī funkcija ir! Iesaku padalīties ar šo ierakstu, lai arī citi zina par šādu iespēju," pauž Aija.

Kā zināms, šī gada jūnija beigās "Lattelecom" televīzijas skatītājiem piedāvāja jauno "Helio" interakīvo televīziju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas