Svētdiena, 12.maijs

redeem Ina, Ināra, Inārs, Valija

arrow_downwardEirovīzija 2010

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, aģentūrai LETA sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.
14:43 tautaruna.lv
Ar Šveices nebinārā pārstāvja Nemo Metlera un dziesmas “The Code” uzvaru svētdien īsi pirms diviem rītā noslēdzās starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Mūsu Dons sasita lupatu lēveros visas prognozes un iesīkstējušos priekšstatus par šo konkursu, finālā ierindojoties 16. vietā, bet pusfinālā sasniedzot pat augsto septīto pozīciju.
14:10 Sandris Vanzovičs
Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā.
11:47 Portāls nra.lv
Šovakar Malmē notiek Eirovīzijas fināls. Tauta, skatoties priekšnesumus, dalās ar savām pārdomām sociālajos tīklos.
Vakar, 22:30 Portāls nra.lv
Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā sestdien nepiedalīsies Nīderlandes pārstāvis Josts Kleins, paziņoja organizatori.
Vakar, 13:44 Ziņu aģentūra LETA
Dziedātājs Dons šovakar pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, uzstājoties ar 11. kārtas numuru. Dons šobrīd piedzīvo vienu no savām popularitātes virsotnēm - sveicēju un atbalstītāji ir milzum daudz. Un daži īpaši pacentušies.
Vakar, 13:12 tautaruna.lv
Neticami, bet fakts – pēc astoņu gadu pārtraukuma Latvija atkal būs pārstāvēta starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā! Tātad šo sestdien, 11. maijā, pulksten 22 ar pavisam citām emocijām varēsim pieslēgties tiešraidei no Malmes, kur ar 11. kārtas numuru uzstāsies Dons ar dziesmu “Hollow”.
Vakar, 9:00 Sandris Vanzovičs
Lai galvaspilsētas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu kopīgi sekot līdzi Eirovīzijas fināla norisei un Latvijas 2024. gada Eirovīzijas pārstāvja Dona dalībai konkursā, Rīgas pašvaldība Doma laukumā sestdien, 11. maijā, plkst. 22.00 nodrošinās fināla tiešraides skatīšanos.
10.mai Portāls nra.lv
Itālijas televīzija nejauši parādījusi iespējamos Eirovīzijas otrā pusfināla telebalsošanas rezultātus. Tas ir rupjš Eirovīzijas noteikumu pārkāpums, jo raidorganizācijas nedrīkst dalīties ar rezultātiem no pusfināla līdz sestdienas lielajam finālam.
10.mai Portāls nra.lv
Dziedātājs Dons iekļuvis Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā un zināms, ar kādu kārtas numuru viņš uzstāsies.
10.mai Portāls nra.lv
Šovakar uz Eirovīzijas skatuves kāps Dons, kurš izpildīs dziesmu “Hollow”. Vai mēs redzēsim Donu finālā?
9.mai Portāls nra.lv
Šodien, 9. maijā, Zviedrijā norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls. Šovakar mums ir jātur īkšķi par Donu, kas šogad pārstāv Latviju lielākajā konkursā Eiropā.
9.mai Portāls nra.lv
Latviju Eirovīzijā šogad pārstāv Dons ar dziesmu "Hollow". Eiropa to visā krāšņumā ieraudzīs šovakar - otrajā pusfinālā.
9.mai Portāls nra.lv
Dziedātājs Dons rīt Malmē kāps uz "Eirovīzijas" skatuves, lai cīnītos par iekļūšanu finālā. Šodien Dons savā "Facebook" kontā visiem tautiešiem sūta sirsnīgu paziņojumu.
8.mai Portāls nra.lv
Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad norisinās Zviedrijā. Pirmais pusfināls notika šovakar, 7.maijā. Otrs pusfināls 9.maijā, bet fināls - 11.maijā.
8.mai Portāls nra.lv
Eirovīzijas dziesmu konkursa faniem nevajadzētu bažīties par drošību Malmē, lai gan saspīlējums sabiedrībā ir liels saistībā ar karu Gazas joslā, paziņojusi Zviedrijas Policijas pārvalde.
7.mai Ziņu aģentūra LETA
Nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" publicējusi unikālu video, kurā redzams Dons.
6.mai Portāls nra.lv
9. maijā uz Eirovīzijas lielās skatuves Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs mūziķis Dons, izpildot dziesmu “Hollow”. Raidījumā "Nra.lv sarunas" jau pirms mēneša jautājām viņam, kā viņš pats vērtē savas izredzes.
6.mai Portāls nra.lv
Andra Kiviča raidījumā “No Bullshit Experience" Inese Saulīte jeb tautā sauktā Kombuļu Inese atklāj, ka viņa būtu gatava piedalīties sacensībā par iespēju piedalīties Eirovīzijā un, ja uzvarētu nacionālajā atlases konkursā, bez sirds drebēšanas kāpt uz lielās Eirovīzijas skatuves.
6.mai tautaruna.lv
Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.
4.mai Ziņu aģentūra LETA