Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā

"airBaltic" gada vidū plāno ieviest jaunu mobilo lietotni

© MN

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šī gada vidū plāno ieviest jaunu mobilo lietotni, aģentūrai LETA pavēstīja "airBaltic" pārstāvji.

Mobilajā lietotnē "airBaltic" pievienos funkcijas, kas ļaus ceļotājiem vieglāk pārvaldīt rezervācijas, sekot to statusam un saņemt jaunāko informāciju par izmaiņām.

Lietotnē būs iespējams veikt vairāk pielāgojumu, piemēram, pievienot bagāžu un izvēlēties maltītes. Tāpat lietotnē ieviesīs digitālās iekāpšanas kartes, lai atvieglotu piekļuvi lidostās, kā arī paplašinās funkcijas "airBaltic Club" biedriem.

Jaunā "airBaltic" lietotne aizstās pašreizējo, kuru ik gadu izmanto vairāk nekā 250 000 lietotāju. Tā būs pieejama visiem "airBaltic" klientiem, kā arī tajā būs vienkāršs reģistrēšanās process jaunajiem lietotājiem, norāda aviokompānijā.

Jau ziņots, ka "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 664,289 miljonu eiro apmērā, kas ir par 33,2% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 33,852 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.