Atpakaļ uz nra.lv

Kaspars Zlidnis atklāti pastāsta, kā pilnībā atteicās no alkohola

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 7.jūnijs 2018, 14:12
 
F64
Mūziķis un viens no ielu vingrošanas un crossfit pamatlicējiem Latvijā Kaspars Zlidnis atklāj, ka apzināti no alkohola izvairās jau desmit gadus. Žurnālam "OK!" viņš pastāstījis, ka no alkohola atteicās pēc augstskolas beigšanas.

Kaspars atklājis, ka studiju gados lietojis alkoholu tusiņos un ballītēs, taču ar laiku sapratis, ka, pirmkārt, apreibstot cilvēki mainās, otrkārt, alkohola lietošana ietekmējusi viņa dzīves kvalitāti un, treškārt, tas ir pilnīgi lieki un par to tērēt naudu ir vēl muļķīgāk, uzskata Kaspars.

"Kad nāca sapratne par dzīvi, fizisko un garīgo izaugsmi, secināju, ka attīstība neiet kopā ar pārmērīgu alkohola lietošanu. Ja tā aprobežojas ar retu reizi svētkos vai vīna glāzi relaksācijai, neesmu kategoriski pret. Iepazīstoties ar sievu, sapratu, ka ģimenes dzīve nav savienojama ar alkoholu. Nevēlos, lai mani bērni redzētu savu tēvu kā lupatu, kurš, knapi kustoties, pārnāk mājās un pārbolītām acīm iekrīt gultā," pauž Kaspars.

Vienīgais izņēmums Kasparam ir Jaungads, kad viņš labprāt saskandina kādu šampanieša glāzi, jo nevēlas stāvēt malā ar savu smūtiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas