Atpakaļ uz nra.lv

Krievijas deputāts paskaidrojis, kā atpazīt geju; neticami rupji izlamājis dziedātāju

Portāls nra.lv 1.decembris 2017, 13:17
 
RIA Novosti / Scanpix
Bēdīgi slavenais Krievijas deputāts Vitālijs Milonovs veicis skandalozus izteikumus par gejiem, kā arī seksapīlo popgrupu ''Serebro''.

Viesojoties raidījumā Big Russian Boss, Milonovs paskaidrojis, kā var atpazīt homoseksuālu vīrieti no heteroseksuāla.

''Iemet viņu ūdenī - piemēram, upē. Ja viņš noslīkst, tātad - nav zilais. Ja nenoslīkst, bet gan tur kaut ko peld, un tu pa viņu met ar akmeņiem, bet šis tāpat neslīkst, tad ir skaidrs - tas tiešām ir pediņš vai arī ragana,'' spriež Krievijas deputāts.

Ja ar to nebūtu gana, Milonovs skarbus vārdus veltījis grupas ''Serebro'' līderei Olgai Serjabkinai, kura arī bijusi minētās pārraides viešņa.

''Lai viņa te vairs nekad nebūtu. Sērgām aplipusī kovirjalka (necenzēts krievu žargona vārds, ar kuru apzīmē homoseksuālas sievietes - aut.) smirdīgā, fū, maita, fuj! Izmagājāt pēc viņas dīvānus, izdevās? Te nesēdiniet tos zilos. Fotogrāfējas viņa ar pliku pakaļu. Viņa saka, ka izdarījusi savu izvēli un mīl vecenes. Smirdīga stulbene tu esi,'' šokējošo domugraudu birumu par dziedātāju noslēdza deputāts.

Mazāk kā 24 stundu laikā šis video jau ticis skatīts vairāk kā 1,2 miljonus reižu.

Jāatgādina, ka Milonovs ir bēdīgi slavens homofobs, kā arī īpaši naidīgi noskaņots pēc reperiem, iepriekš abas šīs cilvēku grupas aicinot sodīt ar spīdzināšanu. Par Krievijas valdības deputātu viņš kļuva pērn.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas