Atpakaļ uz nra.lv

Ūdrīša sieva nāk klajā ar aizkustinošu vēstījumu

Portāls nra.lv 27.novembris 2017, 15:45
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Mūziķa Rolanda Ūdra sieva Ilona sociālajā tīklā Facebook publicējusi aizkustinošu ierakstu, kurā pateicās līdzcilvēkiem un atskatās uz grūtajiem brīžiem, kuriem viņi palīdzējuši tikt cauri.

"Ir 3 cilvēki, kuriem esmu visā pēdējā laika dzīves skrējienā aizskrējusi garām un nepaguvusi pateikt paldies - tie ir 3 izcili liepājnieki, kas apvienošusies projektā "Dzintara Trio" - Guntis Kolerts ( kontrabass), Dzintars Beitāns ( vijole) un "Hobosists" Egons Kronbergs ( ģitāra).

Viņi šā gada pavasarī prezentēja savu mūzikas albumu "Šis tas ar vijoli" un ienākumus no tā veltīja Rolanda Ūdra atlabšanai fondā Līdzskaņa. Liels paldies, Jums, vīri! Kā saka mana draudzene Baiba - pateikt PALDIES nekad nav par vēlu! Viņa ir vēl viens cilvēks, kam es šajā sakarā gribu pateikties. Viņa ir tas cilvēks, kas nepagurusi darbojas vēl pavisam nesen tapušajā palīdzības fondā nelaimē nonākušiem mūziķiem Līdzskaņā.

Tas ir jauns ceļš, Baiba lauž jaunu taku Latvijas mūzikas dzīvē un tas nav viegli. Baiba - paldies Tev, ka Tu to dari! Baiba ir tas cilvēks, kam es zvanu tad, kad man ir problēmas kārtējās un nezinu, kam prasīt palīdzību.

Baiba man atsūta pa pastu Ūdrim vajadzīgās zāļu receptes un nosūtījumus pie ārstiem no Rīgas uz Ventspili, Baiba meklē iespējas un ceļus mums palīdzēt un cenšas atvērt cilvēku sirdis.Baiba bija ar mani tumšajā laikā, kad Ūdris bija reanimācijā un Bārts bija maziņš. Baiba & fonds Līdzskaņa palīdzēja man gan finansiāli gan praktiski pārvakties vienai no Rīgas uz Ventspili ar visām mūsu ģimenes paunām.

Un, Baiba - jā, nepadodies! Līdzskaņa mums ir vajadzīga. Mūziķiem ir ļoti nepieciešams kaut kas tāds, kas skan līdzi ne tikai tad, kad ir labi, notiek ballītes un jūra ir līdz ceļiem, bet arī tad, kad ir grūti un krāšņais karuselis ir apstājies.
PALDIES, JUMS, LABIE CILVĒKI, KA ESAT!!! Un, paldies labajiem cilvēkiem LaIPA Biedrība, ka esat izveidojuši fondu Līdzskaņa, kur labi cilvēki var darīt labus darbus un padarīt pasauli labāku!" raksta Ilona.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas