Atpakaļ uz nra.lv

Turpinās 84 gadus vecā Jūlija meklēšana; pagaidām bez rezultātiem

Līga Nestere 27.maijs 2018, 19:10
 
bezvests.lv
Bezvests.lv brīvprātīgie (Daugavpils nodaļas pārstāvji) jau otro dienu meklē 84 gadus veco Jūliju Kļučinski, kurš pazuda Križos Daugavpils novadā 2018. gada 25.maijā: izgāja no mājām pastaigāties un nav atgriezies līdz šim, informē organizācija.

Pēc radinieku teiktā, 2018. gada 25. maijā ap plkst. 8.00-8.30 viņš izgāja no mājām pastaigāties un nav atgriezies. Nesen pārcietis insultu.

bezvests.lv

bezvests.lv

Pēc Bezvests.lv Daugavpils nodaļas vadītāja un meklēšanas darbu organizatora Ērika Čerkasova teiktā, brīvprātīgie pārmeklēja tuvumā esošo mežu, tomēr pagaidām pazudušais pensionārs netika atrasts.

Meklēšanas pasākumos Daugavpils reģionā , sestdien, 2018.gada 26.maijā, piedalījās 5 Bezvests.lv brīvprātīgie (viņu skaitā bija kinologs Nataļja Kovaļenoka ar meklēšanai apmācītu suni).

bezvests.lv

Brīvprātīgie pārmeklēja vairākus hektārus meža masīva, kā arī apkārtnes ceļus. Šodien, svētdien, 27.maijā, meklēšanas darbi turpinās jau daudz plašākā sastāvā.

Vīrieša PAZĪMES:

Augums 164 cm, kalsnās miesas būves.
Bija ģērbies pelēkajā uzvalkā, zilās biksēs, galvā - zaļa cepurīte, kājās - zilas sporta kurpes.
Lūdzam visus, kas redzējuši pazudušo vai kaut ko zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas