Atpakaļ uz nra.lv

Kandavā sieviete bērēs gandrīz noģībst, ieraugot, kas izdarīts ar māti zārkā

tautaruna.lv 10.jūnijs 2018, 13:47
 
Attēlam ir ilustrarīva nozīme. / F64
Kāds vīrietis portālā "sudzibas.lv" pastāstījis, ar cik nevīžīgu attieksmi saskāries no apbedīšanas biroja puses, organizējot sievasmātes bēres.

Vīrietis, izklāstot savu situāciju, uzskata, ka tika apkrāpts un pieprasa atlīdzību par zaudējumiem un morālo kompensāciju.

"30. maijā Liepājas psihatriskajā slimnīcā nomira mana sievasmāte. Nākamajā dienā devamies uz Liepājas apbēdīšanas biroju "Rainars", kas nelaiķi bija nogādājis morgā Liepājas slimnīcā. Izvēlējamies visu, kas nepieciešams iezārkošanai. Zārku un to pārklāju, kā arī nelaiķa pārklājošo sedziņu un mežģīni, kas pārklājas virs sedziņas, ļoti skaistas. Paldies Liepājas birojam par lielo atsaucību un laipnību. Kad jau, esot Kandavas kapličā, piegājām pie nelaiķes zārka, sieva gandrīz noģība, ieraugot skaistās sedziņas un mezģīnes vietā kaut kādu štruntu, nelīdzeni nogrieztu un īsu, ar kuru pat nevarēja pārsegt nelaiķes seju. Pirmdien zvanījam uz Liepāju, tur atbidēja, ka pats priekšnieks pārbaudījis un viss bijis kārtībā. Zvanījām Kandavas komunālajiem, kuri atbild par kapliču. Vietniece man atbildēja, ka viņa par to neatbildot, lai zvanot Kalves apbedīšanas birojam. Pēc tam viņa pārzvanīja un teica, ka Kalves biroja saldētavā skaistais ir samainīts pret tā saucamo štruntu, un tie no Liepājas stūrī mētājoties. Īstie esot bijuši bojāti. Ar kādam tiesībam tā var melot?" sašutis ir vīrietis.

Jāpiebilst, ka nesen sabiedrību pāršalca gadījums par kādu apbedīšanas biroju, kas no Latvijas nelegāli veda kremēt līķus uz Igauniju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas