1. Marinētu sieru izlase līgotāju gaumē
Gatavošanas laiks 10 min+ laiks marinēšanai.
Sastāvdaļas
- 300-400 g dažādu sieru (piemēram, Jāņu siera, Čederas, fetas u.c.)
- 150 ml saulespuķu vai rapšu eļļas
- Saišķis smalki sakapātu diļļu
- Saišķis smalki sakapātu lociņu
- 2 ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas
- 1 ēdamk. balzamiko mērces
- 1 ēdamk. rozā piparu
- Sāls (var arī nepievienot, jo siers ir sāļš)
Pagatavošana:
Sagriez sieru vienādā izmēra plāksnēs vai standziņās, rūpīgi izkārto to vismaz 2cm dziļā traukā.
Citā traukā sajauc visas pārējās receptes sastāvdaļas un iegūto marinādi pārlej pāri sieram.
Liec ledusskapī un baudi pēc dažām stundām!
Komentē