Uz nra.lv
 

Ko darīt ar Lieldienās neapēstajām olām?

Virtuvē 23.aprīlis 2019
 
Pixabay
Lieldienas jau pagājušas, taču visas raibās oliņas vēl nav apēstas? Nesatraucies, tam ir pavisam vienkāršs risinājums! Linda Vilmansone-Virbule aicina nobaudīt savu radīto olu musu - tā tas ir iesaukts brīnišķīgās konsistences dēļ, kas tiešām atgādina musu. Pats labākais - tas ir gards un ātrs veids, kā atbrīvoties no vārīto olu pārbagātības pēc Lieldienām! 

Sastāvdaļas:

  • 5 olas;
  • 3 ēdamkarotes "Hellmann's" majonēzes.

Pagatavošana

  1. Olas liek aukstā ūdenī un vāra 8 minūtes, lai tās būtu cieti novārītas. Pēc vārīšanas uzreiz liek aukstā ūdenī un mazliet apdauza, lai veidojas mazas plaisiņas un būtu viegli nolobīt.
  2. Olas nomizo, pievieno "Hellmann's" majonēzi un blenderī sablendē viendabīgā, krēmīgā un gaisīgā masā. Jāblendē tik ilgi, līdz masa paliek tiešām pufīga un gluda.

Pirmo reizi gatavojot to, izmēģini vienkāršo versiju no šīm divām sastāvdaļām, bet vēlāk jau var sākt eksperimentēt un pievienot, piemēram, zaļumus, saulē kaltētus tomātus, papriku, kādu pilienu asas mērces, lociņus, avokado, čili pārslas vai jebko citu, kas labi blendējas un sader ar olām.

Tādu gatavu masu var ēst, uzsmērējot uz grauzdētas maizītes vai, piemēram, ar dārzeņu stienīšiem.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija