Nepieciešams:
- milti ( 450 g.);
- cukurs ( 2 tējk.);
- cepamais pulveris ( 1 tējk.);
- sāls ( 1 tējk.);
- augu eļļa ( 60 ml);
- vaniļas ekstrakts ( 1/2 tējk.);
- sojas piens ( 750 ml);
- eļļa (pankūku cepšanai) ( 3 tējk.);
- kļavu sīrups;
- avenes.
1. Vispirms bļodā ieber miltus, kuriem pievieno cukuru, cepamo pulveri un sāli.
2. Tad visu kārtīgi sajauc.
3. Tālāk pievieno augu eļļu, vaniļas ekstraktu, sojas pienu un visu kārtīgi samaisa līdz izveidojas viendabīga masa.
4. Pēc tam cepampannā ielej eļļu un katru pankūku cep divas minūtes no katras puses, līdz tā paliek zeltaini brūna.
5. Pankūkas vienu virs otras kārto šķīvī. Tām var pārliet pāri kļavu sīrupu, izrotāt ar avenēm vai augļiem, kas pašam garšo. Labu apetīti!
Komentē