\\Video
Komentāri / NOVĒRTĒ: "Balticovo" tur vistas nežēlīgos apstākļos
 

8 komentāri

HHarijs
 
Bet ja slaucamās govis gadiem tura piesietas,vai tad tā nav cietsirdīga prakse?
24.oktobris 2016, 10:01 Atbildēt
PPoters
 
Vai tad cietsirdība pret govīm attaisno vistu mocīšanu?
24.oktobris 2016, 10:09 Atbildēt
zzaldats
 
Lietuvas tirgū var iegādāties Latvijas bruņoto spēku karavīru zābakus-un jus te par vistam......
24.oktobris 2016, 14:20 Atbildēt
SSkolnieciņš
 
Atkal zaļo propogandas video.... Naivie lo*i piedodiet, bet mūsu sabiedrība ir balstīta uz cietsidības principiem, pat pret cilvēku tā tiek vērsta. Cilvēki nav, nebija un nebūs svētie, tas ir pilnībā normāli. Kaut kā jācenšas mazāk liekuļot citreiz.... Ja man nav naudas citām olām, tad tas nozīmē, ka es palikšu bez olām! Skarbi! Tas nozīmē, ka tad es nespēšu veselīgi baroties un tā būs cietsirdība pret mani! Lūk, tāpēc labi situāto mūldoņa mani nebaro, tāpēc man ir po*uj par viņu dzīvēm un likteņiem, ja mani tas neskar.
Armijai naudzu ziedo, bet vistām nē! Kāds marazms! Vai tad armija kapos mirušos sargās? Tāpēc visi ZB ar savām jūtām pret lopiem, jēdzīgāk būtu domāt par cilvēkiem. Humānisti atradušies... Hipsteri ar Iphoniem... YOLO.SWAG.DOUP. Davaj lietojiet prezervatīvus....
25.oktobris 2016, 8:23 Atbildēt
IIlze
 
Kas slikti izturas pret dzīvniekiem, būs tādi paši pret cilvēkiem.
25.oktobris 2016, 12:46 Atbildēt
nnu-nu
 
Klapējiet tik to Balticovo ciet un vediet olas no Lietuvas,Polijas vai sazin no kurienes vēl ,jo tajās fabrikās iekšā netiksiet un neko sliktu nevarēsiet redzēt.
25.oktobris 2016, 10:22 Atbildēt
HHaris.
 
Vai kāds atceras,kam "Baltikovo" tika pārdots?Skaidrs,ka tiem kaukāziešiem interesē tikai peļņa! Bet, pašreizējais PVD ir jālikvidē,visus darbiniekus jāatlaiž un jāorganizē iestāde,kas,tiešām, spēj uzraudzīt pārtikas ražošanu.Šis PVD ir blēdīgo ražotāju un komersantu "jumts"!
25.oktobris 2016, 12:42 Atbildēt
NNabaga vistiņas!
 
Cilveekiem cietumos laikam ir labaak....
25.oktobris 2016, 21:22 Atbildēt