Arno Jundze: Vakcinācijas avīze būs pilnīgi zemē nomesta nauda

Vakcinācijas avīze pie lasītājiem nonāks nedaudz vēlāk nekā sākotnēji plānots. Latvijas Rakstnieku savienības priekšsēdētāju Arno Jundzi šī ziņa, visticamāk, neapbēdinās, jo viņš šo laikrakstu nealkst ieraudzīt savā pastkastītē.
©F64

Sākotnēji bija plānots šo avīzi izdot 29. martā. Vismaz šāda informāciju izskanēja Ministru kabineta sēdē pirms divām nedēļām. Šobrīd Vakcinācijas projekta birojs prognozē, ka avīze pie lasītājiem varētu nonākt aprīļa pirmajā pusē. Vakcinācijas projekta biroja sabiedrisko attiecību konsultante Agnese Strazda Neatkarīgajai pauda, ka šobrīd tiekot veidots saturs. “Saturu gatavo Veselības ministrijas vakcinācijas projekta komanda kopā ar citām veselības nozares iestādēm,” skaidroja A. Strazda. Veselības ministrs Daniels Pavļuts iepriekš atklāja, ka Vakcinācijas avīzes izdošana varētu maksāt aptuveni 100 000 eiro.

A. Jundze intervijā Neatkarīgajai pauda, ka tā būs zemē nomesta nauda. “ Kam tāda vajadzīga? Man daudzdzīvokļu mājā pie pastkastītēm ir kartona kaste, kurā šī avīze tiks ielidināta kopā ar citām reklāmas mēstulēm. Es domāju, ka pie manis tā diezin vai pat nonāks. Un nevar teikt, ka es alkstu to saņemt, jo tur diezin vai būs tāda informācija, kuru es nevaru dabūt citā veidā,” sacīja A. Jundze.

Visu interviju ar A. Jundzi var izlasīt šeit

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā