Ventspilī pieejams mūsdienīgs fizioterapijas centrs

Olimpiskajā centrā “Ventspils” veselības un labsajūtas uzlabošanai pieejams mūsdienīgs fizioterapijas centrs.
27.02.2021. Publicitātes materiāls Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
Terapeitisko vingrojumu zona ©Foto K. Anškens

Ventspils Basketbola hallē fizioterapijas centra pirmās telpas tika izbūvētas jau 2018. gadā. Ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc šiem pakalpojumiem, ar Ventspils pašvaldības finansējumu 2020. gadā tika uzsākta fizioterapijas centra paplašināšana, kas pabeigta 2021. gada februārī.

Paplašinātajā fizioterapijas centrā izveidotas jaunas procedūru vietas, kā arī vingrošanas zona. Pieredzējušu fizioterapeitu vadībā jaunajiem sportistiem tiek nodrošināta iespēja uzlabot veselību, kas ilgtermiņā veicina sportiskos sasniegumus.

Fizioterapijas centrs prioritāri paredzēts sporta skolas un Ventspils sporta klubu jaunajiem sportistiem, kuri ar Ventspils pašvaldības finansiālu atbalstu bez maksas var saņemt konsultācijas, fizikālās terapijas procedūras, masāžas, mīksto audu tehnikas, manuālu locītavu mobilizāciju, terapeitisko vingrojumu apmācību, teipošanu un ārstēšanas procesa uzraudzību. Pēc individuāla pieraksta fizioterapijas centra pakalpojumus par atsevišķu samaksu var izmantot arī ikviens interesents.

Olimpiskajā centrā pieejams arī sporta medicīnas pakalpojumu kabinets, kurā konsultē pieredzējis sporta ārsts, kā arī pieejama fizikālā terapija, ultraskaņas un mikroviļņu procedūras un elektroprocedūras.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā