Uz nra.lv
 

10 soļi, lai patiesi izbaudītu vannošanos

Atpūtai un izklaidei 17.oktobris 2018
 
Publicitātes foto
Vannošanās ir kopš antīkajiem laikiem iecienīta nodarbe, kas palīdz atslābināt muskuļus, sasildīties, attīrīt ķermeni un relaksēties pēc garas dienas. Skaistumkopšanas produktu ķīmiķes Jūlijas Kuzņecovas 10 padomi, kā savu vannošanās pieredzi padarīt neaizmirstamu.

1. Pirms sāc, iztīri vannu!

Viens no netraucētas atpūtas priekšnosacījumiem ir harmoniska vide. Ja tava vannasistaba šobrīd cieš no saguruša interjera, līdzsvaro vizuālos trūkumus ar nevainojamu tīrību, un tu jutīsies daudz labāk! Rūpējies par vannu un notekcaurulēm ikdienā, bet pirms pašas vannošanās noderēs ātri pagatavojams atsvaidzinošs skrubis no citrona un sāls (vannai, nevis tev).

2. Sagatavo parocīgu plauktiņu!

Grāmata vai žurnāls, dzēriena glāze, telefons vai kādas mūzikas ierīces pults, dvielītis - tās ir lietas, kuras var būt vajadzīgas ideālam vannas rituālam, bet pēc kurām negribēsies iet, katru reizi kāpjot ārā no siltā ūdens. Arī vannas malas ne vienmēr ir piemērotas svarīgu priekšmetu izvietošanai. Tāpēc iegādājies vai izgatavo šķērsām pāri vannai novietojamu stabilu, ērtu plauktiņu, uz kura salikt visu nepieciešamo. Izrotā plauktiņu ar svecēm vai ziediem, un tas pārvērtīs interjeru līdz nepazīšanai!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija